Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Απάντηση Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γ. Αποστολάκη στο agriniopress περι "Ακριβοθώρητου"!

Αgriniopress: Μας επιβεβαίωσε ο Γ. Αποστολάκης!

     Με  κείμενο – απάντηση του  ο -φανερά ενοχλημένος- δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γ. Αποστολάκης απαντα σε προηγούμενη ανάρτηση μας (δείτε ΕΔΩ) σχετικά με το πόσο «ακριβοθώρητος» είναι. 
     Σε ένα κείμενο  που βρίθει χαρακτηρισμών (αλήθεια από τι αισθάνεται συκοφαντημένος, προσβεβλημένος και εκβιαζόμενος;), δείχνει πράγματι την απέχθεια του σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης που δεν του αρέσουν, χωρίς να αντιλαμβάνεται οτι  στο κάτω-κάτω απλά επιδιώκουν να κάνουν τη δουλειά τους και εν τέλει, το μόνο που θέλουν είναι να μεταφέρουν τις απόψεις της δημοτικής αρχής για μια σειρά από καίρια ζητήματα της περιοχής.
Διαβάστε:

«Απάντηση Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη στο agriniopress
       Είναι ανάξια σχολιασμού τα όσα εμφανώς εμπαθή και άκρως προσβλητικά για το πρόσωπό μου και το θεσμό που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, γράψατε. Ωστόσο, οφείλω να σας επισημάνω τα εξής:
       Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι για εσάς να πετύχετε, όπως λέτε, στο τηλέφωνο τον πρωθυπουργό της χώρας, εγώ όμως, ως δήμαρχος, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ, όπως κι εσείς αναγνωρίζετε στο κατά τα λοιπά κατάπτυστο και συκοφαντικό κείμενο που δημοσιεύσατε, στη στήλη pressαρίσματα, απ’ το να κάνω δημόσιες σχέσεις με δημοσιογράφους. Και δεν ξέρω, επίσης, από που αντλείτε την πεποίθηση ότι ο δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να απαντά στα τηλεφωνήματα των δημοσιογράφων.....



     Σε ότι με αφορά σέβομαι απόλυτα την ανάγκη του κοινού για ενημέρωση και τα μέσα εκείνα που με αξιοπρέπεια και όχι με εκβιασμούς και λάσπη υπηρετούν αυτή την ανάγκη. 
        Και μου αρκεί που με βρίσκουν οι δημότες, οι οποίοι με έκριναν στις τελευταίες εκλογές και θα κρίνουν ξανά όταν έρθει η ώρα. Αυτοί θα κρίνουν απόψεις και συμπεριφορές.
       Κατά συνέπεια απειλές του τύπου «η στάση αυτή πάντως, τελικά σε βάρος του ιδίου και του δήμου του θα αποβεί εάν συνεχιστεί και είναι καιρός να το καταλάβει…», απλώς δεν περνάνε εδώ. 
     Υποδείξεις δέχομαι απ’ τους δημότες, απ’ τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, από τους συνεργάτες μου, από φίλους και από την οικογένειά μου. Όχι από εσάς. Δεν σας έχω δώσει κανένα δικαίωμα, δεν σας το επιτρέπω και δεν σας φοβάμαι.»

Και η θέση της στήλης agriniopress:
        Μετά από τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. δήμαρχος δεν τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του, αντίθετα τα έχει πολύ ξεκάθαρα ταξινομημένα.
     Αν εξαιρέσουμε το αγριεμένο ύφος και τις δημόσιες σχέσεις που… δεν κάνει με δημοσιογράφους, το ζουμί είναι εκεί που μας εξηγεί ότι δεν είναι και υποχρεωμένος να απαντά στα τηλεφωνήματα των δημοσιογράφων
       Αμέσως μετά μας λέει ότι σέβεται την ανάγκη του κοινού για ενημέρωση μέσω… μέσων που εκείνος κρίνει ότι πληρούν τις προδιαγραφές του!  
      Αν συνδυάσει λοιπόν κανείς αυτά τα δύο καταλήγει στο ότι ο κ. δήμαρχος έχει αποφασίσει ότι θα ενημερώνει το κοινό για φλέγοντα θέματα όπως, για παράδειγμα, ο ΧΥΤΑ Παλαίρου, μέσω των…μέσων που εκείνος εγκρίνει. Ακριβώς δηλαδή αυτό που έγραψε και η στήλη! Πιο άμεση και ευθεία επιβεβαίωση όσων γράψαμε δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε…
Kατά τα άλλα εμεις θα επιμένουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.
Π.Η.Τ.

15 σχόλια:

  1. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΘΕΟΣ!!!ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ CNN KAI BBC.ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχει μια φαγούρα ο κάρυ τώρα πω πω μην το συζητάς! έκλεψε την ψήφο μας πριν ένα χρόνο με τις παπατζες του και την λάσπη για λακκούβες και λοιπά και τώρα η Βόνιτσα είναι στην χειρότερη φάση τα τελευταία 50 χρόνια λακκούβες σκουπίδια έργα που χάθηκαν κατά τα άλλα γυρίζουμε μέσα στην Βόνιτσα με τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια του δημαρχείου και το παίζουμε παράγοντες ποιοι? οι ανύπαρκτοι, οι άνθρωποι που μέχρι χθες ζητιανεύαν τον καφέ τους στην παραλία.
    κάντε μία βόλτα στην Βόνιτσα να δείτε μόνο φαμφάρες και λεφτά πεταμένα. ζέχνει ο τόπος. όχι πως οι πριν από αυτούς ήταν πολύ καλύτεροι αλλά λέμε τώρα. είχαν και 3-4 που προσπαθούσαν. αυτοί μόνο δημοσιές σχέσεις κάνουν και τραβάνε την Βόνιτσα στον πάτο ενώ όλες οι γύρο περιοχές τρέχουν με 200 χιλιομετρά την ώρα τουριστικά, εμείς κοιτάμε τα άλογα τα καζίνο τις γκόμενες και άγιος ο θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προκαλώ τον φερόμενο ως πρόεδρο της Βόνιτσας, γιατί κανείς δεν ξέρει τι έχει γίνει τελικά, να μας φέρει δημοσίως το δίπλωμα οδήγησης για αυτοκίνητο και μηχανάκι που έχει στην κατοχή του. καθώς και την άδεια από την αρμόδια αρχή που οδηγεί τα δημοτικά οχήματα, αυτοκίνητα καθώς και το μηχανάκι που έχει πάρει σπίτι του λες και είναι ιδιοκτησία του.
    επίσης τον προκαλώ να γράψει μια παράγραφο με το χέρι για να δούμε αν ξέρει εκτός από το όνομά του να γράφει κάτι άλλο σωστά.
    κύριοι αυτή είναι η δημοτική αρχή που αξίζει στην Βόνιτσα? αυτά είναι τα όνειρα για τα παιδιά σας?
    και φυσικά περιμένω τα τσιράκια του κάρυ να αρχίζουν από κάτω να γράφουν την γνωστή καραμέλα 'είδαμε και τους μορφωμένους' σας μάθαμε τρομάρα σας. και τους κάρυ και του σολδάτου όλο τα ίδια και τα ίδια τσαμπουνάτε κάντε copy paste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "....Είναι ανάξια σχολιασμού....ωστόσο..."

    Μωρέ τι είναι τούτος;; ...Σκιάχτηκα!!
    Είναι ανάξια σχολιασμού .....και γράφει ένα ολόκληρο κατεβατό!!

    Έχει δίκιο συνεντεύξεις πρέπει να δίνει μόνο στον ...Κatouna news που είναι ένα μέσο που εγκρίνει εξάλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμαρχε κ Αποστολάκη
    Διατηρείστε τη πολιτική ψυχραιμία σας. Η Δημοτική περίοδος αυτή δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες στο τομέα της ενημέρωσης των Δημοτών και όχι μόνο. Σας είπαμε πολύ νωρίς ότι λευκή επιταγή δεν δίνουμε σε κανένα και θα χάσετε τον ύπνο σας αν ακολουθήσετε τη πολιτική του πρώην αποτυχημένου Δημάρχου.
    Αποπέμψετε πάραυτα από τη Δημοτική σας ομάδα τον Αντιδήμαρχο κ Τσακάλη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ Τραυλό , θα ακολουθήσουν και άλλοι από τη Δημοτική σας ομάδα. Επιβάλλετε τη νομιμότητα, ζητήστε να γίνει Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχο στο Δήμο από συστάσεως του μέχρι σήμερα. Προχωρήστε σε νέο ξεκίνημα.
    Απαντήστε τι ακριβώς παραλάβετε . Τι σας συγκρατεί; Απαντήστε στα ερωτήματα που σας έθεσα για το ΧΥΤΑ. Προετοιματήστε να δώσετε απαντήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παλαίρου για τη χαώδη και όχι μόνο κατάσταση που επικρατεί στον πρώην Δήμο Κεκροπίας- Παλαίρου.
    Εκεί θα πούμε πολλά, μα παρά ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν φταίνε τίποτε. Τα προβλήματα των δημοτών προέχουν και εκεί δώστε τις δυνάμεις σας.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΡΟ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας πει καποιος στον δημαρχο πως η εποχη της Χούντας εχει περασει ...ας του πει πως εχουμε Δημοκρατία και επιτρέπεται η ελευθερια του λογου και ποσο μαλλον η ελευθερια του Τύπου..
    Διαβαζοντας λοιπον αυτα που λεει ο δημαρχος θα περιμενα μια πιο εμπειρεστατωμενη απαντηση σ αυτα που τον κατηγορούν.. .και αντ"αυτου ο δήμαρχος βγαίνει και απειλεί κατα κάποιο τρόπο... τι νομίζει επειδη είναι δήμαρχος θα γαμαει και θα δερνει; για μενα απλα δείχνει τον πανικο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H μεγάλη πλάκα είναι ότι το Κatounanews πριν λίγο ....ως γραφείο τύπου του Κάρυ αναδημοσιεύει αυτούσια την απάντηση του Κάρυ χωρίς καμιά αναφορά που απαντάει ο Κάρυ ούτε καν ένα link από το αρχικό δημοσίευμα του agriniopress .

    Οπότε κανένας δεν ξέρει σε ποιόν λέει ..τι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να πω τωρα..τα blogs και τα μεσα ενημερωσης που προβαλλουν τα κακως κειμενα του δημου δεν τα θελει ο δημαρχος..θελει μονο το δικο του blog το katouna news.
    .και τον κουτιβη να γλειφει το δημαρχο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΚΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟ Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ?ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΑ BLOGS ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φτανει πια με την κατευθυνομενη δημοσιογραφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν ξεβολευεστε ξαφνικα όλοι φωναζετε...όταν τα παίρνετε για να βαλετε το σταυρό σας στο οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο κάνετε τις κότες κ δεν βγάζει κανεις τσιμουδια....απλα το κακό είναι πως δε μπορείτε να κάνετε κάτι καλό για αυτό τον τόπο αν και είναι δύσκολοι οι καιροί που βιώνουμε... Κρίμα γιατί ο δήμος μας είναι ενα ομορφο μέρος με τεραστια ιστορια με πολλά αξιοθέατα λίμνες ποτάμια κάστρα καταρράκτες που δύσκολα θα βρεις κάπου αλλου..παρατημενα στο έλεος...ΠΡΩΤΑ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...Ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΕΙΚΟΝΟΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Κ ΠΕΡΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ...Κ Ο ΤΟΠΟΣ Κ ΤΟ 80% του ανθρωπακου να αγωνίζεται για επιβίωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όταν ο ανιψιός του αποστολάκη είχε το μλογκάκι προεκλογικά και πετούσε λάσπη σε όλους τους αντιπάλους ο αποστολάκης γελούσε τώρα δεν του αρέσει η κριτική όταν το Κατούνα νιους σφυροκοπούσε τον φερεντίνο πάλι γελούσε τώρα κάνει επίθεση σε δημοσιογράφους και γενικά όποιον κάνει κριτική
    σπίτι σου αποστολάκη αν δεν σου αρέσει η κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Κουτιβης,αφού είδε όλη αυτή την λελαπα να 'ρχεται στον δήμαρχο του θυμήθηκε τα ποδήλατα του δήμου.Ας του πει κάποιος οι δημότες δεν τρώνε σανό και δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου.Η δημοτική αρχή του δημάρχου του τα άφησε στο έλεος των καιρικών συνθηκών το χειμώνα,όταν. Τα μάζεψαν ήταν ήδη αργά.Ακόμα χειρότερο ειναι οτι κατηγορεί τους δημότες κλέφτες.Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε που λέει και η παροιμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποια λεγόμενα ενημερωτικά ΜΜΕ άρχισαν πολύ νωρίς το έργο υποστήριξης των φθαρμένων. Αγνοούν ότι ο Αποστολάκης και οι Σολδάτος - Φερεντίνος κρίθηκαν από το λαό και επιβραβεύτηκαν ανάλογα. Ο Αποστολάκης έγινε ξανά δήμαρχος και οι υπόλοιποι είτε εγκατέλειψαν απροστάτευτο το λεγόμενο έργο τους είτε καταψηφίστηκαν για την ανυπαρξία τους. Όσηλάσπη και αν ρίξουν, ο λαός ξέρει και έχει λοφική κρίση. Στο τέλος, πάλι Αποστολάκη θα ξαναψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ νωρίς αρχίσατε συντρόφια και δεν θα σας βγει σε καλό. Θα κουραστείτε γρήγορα.
    Ο Λαός ξέρει ότι όσοι έχασαν τη κουτάλα προσπαθούν να αναδείξουν πάλι αυτόν που εγκατέλειψε και κρύφθηκε και τον άλλον που αποπέμφηκε για την ανικανότητα και την ανυπαρξία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο