Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη, για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν 2015, το Beach bar Μώλος, στην Πογωνιά Αιτωλοακαρνανίας!


       Ανοίγει τις πόρτες του για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν 2015, την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, στην παραλία της Πογωνιάς Παλαίρου, τo Beach bar Μώλος. 

      To Beach bar Μώλος, είναι ένα δημοφιλές στέκι για όλους τους επισκέπτες και ιδανικό για παραθαλάσσιες εκδηλώσεις και ένα από τα πιο στυλάτα και διασκεδαστικά beach bar στη περιοχή. 
     Ένα πραγματικά κοσμοπολίτικο κέντρο που περιλαμβάνει εστιατόριο ξεχωριστών γεύσεων, μπαρ που προσφέρει μια ποικιλία από κοκτέιλ και ποτά, καθώς και μια εξαιρετική επιλογή μουσικής με τους καλύτερους DJs, ένα υπέροχο παραθαλάσσιο θέρετρο, γεμάτο ανέσεις και δραστηριότητες διασκέδασης......

 
Για τους επισκέπτες που αναζητούν ένα δροσιστικό μπάνιο είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσουν και να τα απολαύσουν τα πεντακάθαρα νερά του Ιουνίου  με θέα το ηλιοβασίλεμα. Επίσης προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών και  διασφαλίζει μία διαμονή ευχάριστη και αξέχαστη. 

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Beach bar Μώλος
Πογωνιά Παλαίρου
Αιτωλοακαρνανίας
Κρατήσεις: 6945-452736, 26430-42124











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο