Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Oι δρόμοι είναι ασκούπιστοι εδώ και 4 μέρες στην Κατούνα




         Ενώ η καθαριότητα του χωριού αποτελεί κοινωνικό αγαθό άμεσης προτεραιότητας, δυστυχώς τις τελευταίες 4 μέρες, ελλείψει προσωπικού, οι κεντρικοί δρόμοι της κατούνας γέμισαν σακούλες, αποτσίγαρα και σκουπίδια.  Η εικόνα αυτή τη στιγμή στην Κατούνα είναι απογοητευτική, καθώς τα απορρίμματα συσσωρεύονται στα πεζοδρόμια και στους δρόμους. 
       Να σημειώσουμε ότι ο υπάλληλος καθαριότητας του δήμου που εργαζόταν στην Κατούνα, μετακινήθηκε πριν λίγες μέρες στη Βόνιτσα ενώ είναι εμφανές το οξύτατο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα οι δρόμοι, να έχουν παραδοθεί στα σκουπίδια και σε  άλλα μικροαντικείμενα......



      Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας οφείλει να ενεργοποιηθεί για να βελτιώσει την εικόνα της Κατούνας και να την διατηρήσει όμορφη και καθαρή για να συμβάλλει στη  βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.









1 σχόλιο:

  1. Να ενεργοποιηθεί ο Δήμος για την καθαριότητα, όμως αυτό είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και όλοι συμβάλλουμε με τη στάση μας είτε στην επίλυσή του είτε στη διόγκωση του προβλήματος. Να μάθουμε να μην πετάμε τα σκουπίδια στο δρόμο. ΕΜΕΙΣ εχουμε ΠΡΩΤΑ την ευθύνη κι έπειτα ο κάθε υπάλληλος - Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο