Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του Ιατρείου της κ. Σοφίας Χολή – Τριανταφυλλάκη στο Μύτικα (ΦΩΤΟ: Make art)






      Παρουσία πλήθους κόσμου, συγγενών και φίλων πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή πρωί 3 Μαίου 2015, τα εγκαίνια του νέου ιατρείου της Σοφία Ν. Χολή – Τριανταφυλλάκη στο Μύτικα.
      Στα εγκαίνια χοροστάτησε ο Μητροπολίτης μας κ. Κοσμάς, ο οποίος μετά τον αγιασμό έδωσε τις πιο θερμές ευχές του, στην ιατρό Σοφία Ν. Χολή – Τριανταφυλλάκη.
     Μετά την τελετή των εγκαινίων, ο κόσμος έσπευσε να ευχηθεί την νέα γιατρό….

Ευχαριστήριο της Σοφίας Ν. Χολή – Τριανταφυλλάκη:
Μύτικας, 3/5/2015
Σοφία Ν. Χολή – Τριανταφυλλάκη
Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός

Ευχαριστήρια Επιστολή
       Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα ευχαριστήσω  θερμά όλους εσάς, που με την παρουσία σας  τιμήσατε τα εγκαίνια του Ιατρείου μου και όσους   δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, αλλά στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια. Να ευχαριστήσω φίλους και συναδέλφους που με χαρά δεχτήκαν και ανταποκριθήκαν στην πρόσκλησή μου.
      Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά για την παρουσία τους τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κο Λύτρα Ιωάννη, τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Γαλούνη Ερωτόκριτο, τον Αντιδήμαρχο κο Κώστα Λαϊνά, τον πρώην Δήμαρχο Αστακού και συνάδελφο κο Στάικο Παναγιώτη, τον πρώην Δήμαρχο Αλυζίας κο Τριποτσέρη Δημήτριο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Λυμπεράτο Σπυρίδωνα, τον Αντιδήμαρχο ΔΕ Αλυζίας κο Μουρκούση Βασίλειο, καθώς και όλους τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους που με τίμησαν...........



    Ιδιαίτερα, γνωρίζοντας πολύ καλά τον φόρτο της πολύτιμου και ιεράς εργασίας του , θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες μου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κο Κοσμά, που τέλεσε τον αγιασμό  με τους συνεργάτες του.
     Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην οικογένεια μου  που με στήριξε στην μέχρι τώρα πορεία μου, στον σύζυγό μου και συνάδελφο Τριανταφυλλάκη Ιωάννη και την κόρη μας Χρυσούλα.
       Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να επιτελώ το λειτούργημα του ιατρού με σύνεση και ανθρωπιά σεβόμενη τον όρκο που έχω δώσει.

Με απεριόριστη εκτίμηση
Σοφία Ν. Χολή – Τριανταφυλλάκη
Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός
























1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο