Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Με μπουζούκια και συρτάκια υποδέχτηκαν την Easy Jet στο Άκτιο (video)

      Μπουζούκια να παίζουν συρτάκι, παιδιά με παραδοσιακές στολές της Ηπείρου, αναμνηστικά δώρα και δροσερά αναψυκτικά… κάπως έτσι ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στο Άκτιο της Ηπείρου!!!! στην πρώτη πτήση της Easy Jet που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της περιοχής.
       Χαρακτηριστικό είναι, σύμφωνα με το atpreveza, ότι στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τους επιβάτες της παρθενικής πτήσης της Easy Jet στην περιοχή μας, βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Στράτος Ιωάννου και Περικλής Βασιλάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας Κοσμάς Κορωναίος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης, εκπρόσωποι φορέων της Βόνιτσας, της Λευκάδας, επαγγελματίες του τουρισμού κ.α...........



     Με αυτό τον τρόπο οι τοπικοί φορείς ήθελαν να δείξουν τη σημασία της αεροπορικής σύνδεσης Λονδίνου – Ακτίου για τον τουρισμό της περιοχής.  

http://www.news.gr
http://www.agriniopress.gr/


10 σχόλια:

  1. Εεεεε..οχι και το Ακτιο στην Ήπειρο.. ..μη τα ισοπεδωνουμε ολα..
    Βέβαια για ολο αυτο φταιει η εκάστοτε δημοτικη αρχη της Βονιτσας που δεν κανει κατι για αυτο... αλλα οχι ομως και Ηπειρου....το Ακτιο....γεωγραφικα ανηκει στο νομο Αιτ/νιας και στο δημο Ακτιου Βονιτσας.. ..κοιταξτε και λιγο το χαρτη.....
    Αγαπητο Xiromero news δεν τα εχω μαζι σου για αυτα που γραφεις αλλα με τους υπευθηνους του Δημου μας που αφηνουν να διαιωνιζεται αυτη η κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Ακτιο της Ηπείρου.
    Εμετικό.
    Ποιός ο εκπρόσωπος του Δήμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς σαν Δήμος Βόνιτσας τι συμμετοχή είχαμε σε όλο αυτό πέραν από την αποστολή αντιπροσώπων του Δήμου; Εμείς δεν θα έπρεπε να το είχαμε οργανώσει και να έχουμε δυναμική παρουσία μιας και το αεροδρόμιο βρίσκεται στο νομό μας; Για άλλη μια φορά παρακολουθούμε τις εξελίξεις από μακριά, ουραγοί! Να μας πουν πως προβλήθηκε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΆ η Βόνιτσα σε όλη αυτή την εκδήλωση; Πάω στοίχημα ότι και οι εκπρόσωποι του δήμου που παραβρίσκονται εκεί το έμαθαν την τελευταία στιγμή! Φαίνεται από την αμηχανία στην οποία βρίσκονται! Εμείς δεν είχαμε Παραδοσιακά εδέσματα να κεράσουμε τον κόσμο; Δεν είχαμε χορευτικά να το τους διασκεδάσουν; Κάστρο και ιστορία να προβάλουμε; Ομορφιές του τόπου μας να δείξουμε εκμεταλλευόμενοι το γεγονός αυτό; Μας έπιασαν στον ύπνο άλλη μια φορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Ακτιο της Ηπέιρου!!!! Εκεί στον Δήμο ακούει κανείς; Φαίνονται και τρεις τοπικοι άρχοντες στο βίντεο!!!΄Έχουν να πουν κάτι;:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "καληνύχτα Βόνιτσα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμάς τους Κατουνιώτες μας φουσκώσατε με το άκτιο και το άκτιο. Το άκτιο είναι γνωστό, το ξηρόμερο δεν το ξέρει κανείς.
    Χτές κοκορεύοσαστε στο ακτιο της ηπείρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δήμαρχος Ακτίου Βονιτσας δεν ηταν παρών; ;;;οι περισσοτεροι είναι απο τη Πρεβεζα....
    Και κατι αλλο....εχω μια απορια..πως αντέδρασε ο εκπρόσωπος του δημου μας. Παντελης Αποστολακης οταν ακουστηκε στην αίθουσα του αεροδρομιου οτι το ΑΚΤΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ;Αραγε ο δημαρχος Ακτιου Βονιτσας εχει ενημερωθει σχετικα μ αυτο το θεμα του ονοματος;και αν έχει ενημερωθει να βγει σε ολα τα τοπικα μεσα ενημέρωσης και blogs και να παρει θεση....ως οφείλει να πράξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο δύσκολο είναι να βάλουν ταμπέλες που να καλωσορίζουν τους επισκέπτες στις εισόδους του δήμου; Εδώ και πολλά χρόνια,τα ίδια και τα ίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για άλλη μια φορά απίστευτη, καθεστωτική, απολυταρχική φίμωση του πολίτη και λογοκρισία από αυτό το blog! Είστε αξιολύπητοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Αποστολάκης παιζει με το tablet... ΕΙΝΑΙ απασχολημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο