Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου Αστακού για την ενημερωτική εκδήλωση βία στο σχολείο και την αντιμετώπισή της.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Αστακού γνωρίζοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες όλων μας για την ενδοσχολική βία πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 μια εκδήλωση στο Δημαρχείο Αστακού με κεντρικό ομιλητή τον Ψυχολόγο και επιστημονικό διευθυντή της ομάδας ψυχολογικής στήριξης «Διάπλαση» κ. Βασίλειο Σταμάτη.
Ο κ. Σταμάτης μετά την ενδιαφέρουσα ομιλία απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των γονέων πάνω σε θέματα βίας στο σχολείο αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον των παιδιών.....

Με αφορμή αυτή την εκδήλωση τα παιδιά της Α1 Λυκείου Αστακού παρουσίασαν την ερευνητική εργασία που είχε θέμα την βία.
Ελπίζουμε η εκδήλωση αυτή να είναι αφορμή για μια σειρά και άλλων εκδηλώσεων που μπορούν να γίνουν μαζί με τα παιδιά μας για να έχουμε μια καλύτερη κοινωνία, αφού το μέλλον ανήκει σε αυτά.
Κλείνοντας, ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς για την παρουσία τους στην εκδήλωση, τους καθηγητές του Λυκείου για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση της αίθουσας.

 Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του συλλόγου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο