Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Οι Δήμαρχοι Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνης και Ακτίου Βόνιτσας Γ. Αποστολάκης συμμετέχουν στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Σιθωνία Χαλκιδικής


         Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και ο Δήμος Σιθωνίας διοργανώνουν το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριό  της ΚΕΔΕ στη Σιθωνία, στο Ξενοδοχείο Porto Carras, από την Πέμπτη 7 Μαΐου έως και το Σάββατο 9 Μαΐου 2015. 
     Στο Συνέδριο συμμετέχουν και οι δήμαρχοι της Αιτωοακαρνανίας και μεταξύ αυτών οι Δήμαρχοι Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης και  Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος  Αποστολάκης (στη φωτο μαζί με τον Δήμαρχο Αγρινίου Παπαναστασίου και Μεσολογγίου Καραπάνος).........


      Το Συνέδριο είναι το κορυφαίο γεγονός κάθε χρονιάς και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της χώρας. 
     Το Συνέδριο του 2015, το πρώτο της δημοτικής περιόδου που διανύουμε, θα το απασχολήσουν κρίσιμα θέματα της Αυτοδιοίκησης, όπως η οικονομική κατάσταση των Ο.Τ.Α., τα θεσμικά ζητήματα της Τ.Α., τα αναπτυξιακά της προγράμματα, τα περιβαλλοντικά προβλήματα, οι κοινωνικές πολιτικές, οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.




1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο