Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας: Έργα για την αποκατάσταση επαρχιακού δρόμου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου




Φωτο: Δημήτρης Μούρκας

     Ουσιαστικές δράσεις και παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του επαρχιακού δρόμου Τσαπουρνιά - Χρυσοβίτσα και Χρυσοβίτσα - διασταύρωση πηγάδια εκτελέστηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. 
     Πρόκειται για εργασίες που ολοκληρώθηκαν όπως καθαρισμός από πέτρες και μπάζα, αλλά και χώματα που βρίσκονταν στις άκρες του δρόμου, μαζεύτηκαν τα σκουπίδια, καθαρίστηκαν τα χαντάκια και τα γεφύρια, έγινε διάνοιξη τάφρων παροχέτευσης όμβριων υδάτων σε όλο το μήκος, κ.α 
      Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης τόνισε: «Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση στον επαρχιακό δρόμο της Χρυσοβίτσα ολοκληρώθηκε. 
    Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, κα Χριστίνα Σταρακά για την άμεση ανταπόκριση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Χρυσοβίτσας ένα έργο εξαιρετικά σημαντικό για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.......



    Φυσικά, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στην πολύτιμη συνδρομή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στον κ. Νίκο Παππά προϊστάμενο Τεχνικών υπηρεσιών και στους υπεύθυνους μηχανολογικού εξοπλισμού κ. Μπάνη Κωνσταντίνο, κ. Καππέ Δημήτριο και κ. Παγανιά Παναγιώτη που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν ένα άριστο αποτέλεσμα.
      Θα ήθελα κλείνοντας να ευχαριστήσω επίσης για την βοήθεια τους τον Αντιπεριφερειαρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννη Λύτρα και τον Αντιπεριφερειαρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Νίκο Υφαντή».

























































1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο