Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Απίστευτες καταγγελίες Τριαντακωνσταντή για σπατάλες στο Κέντρο Μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας!!

  -Διαβάστε τι ανακάλυψε ο Κώστας Τριαντακωνσταντής για τις απίστευτες σπατάλες στο Κέντρο Μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και για το που πήγαιναν τα χρήματα!!!

   -Είναι δυνατόν ο καφετζής  που έχει και ψησταριά στη Βόνιτσα, να εισπράττει χρηματικά εντάλματα με αντικείμενο εργασίας συντήρηση και επισκευή θυρών αποδυτηρίων στο Γήπεδο στο Μοναστηράκι; 

    -Σπαταλήθηκαν για λιπάσματα αν είναι δυνατόν, περίπου 6.000 ευρώ! Με 6.000 ευρώ αγοράζουμε 300 τσουβάλια λίπασμα. Ποια φορτηγά τα κατέβασαν και που χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα 300 τσουβάλια;

     -Και το πιο τραγελαφικό: Στις 18-12-2014 στον Κ.Α 10-7331.012 στη Ψήφιση τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2015 του ΝΠΔΔ, υπάρχουν 8.000 ευρώ για: "Συντήρηση φυσικού χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου Παλαίρου"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Αν είναι δυνατόν!! Το γήπεδο Παλαίρου έχει πλαστικό τάπητα και δεν χρειάζεται λίπασμα!!!
Αναλυτικά:

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας από συστάσεως του μέχρι σήμερα.
-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη πάρτε πρωτοβουλίες.
-Υπάρχει Μείζονα Αντιπολίτευση στο Δήμο μας; 

     Από τη διαύγεια του κέντρου κοινωνικής μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έχουμε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ (έσβησα για ευνόητους λόγους όνομα και ΑΦΜ)
Δήμαρχε κ. Αποστολάκη,
     Είναι δυνατόν ο καφετζής που έχει και ψησταριά, να εισπράττει χρηματικά εντάλματα με αντικείμενο εργασίας συντήρηση και επισκευή θυρών αποδυτηρίων Γηπέδου στο Μοναστηράκι; 
     Μήπως το ποσό των 997,53 για συντήρηση των θυρών είναι μεγάλο;
     Τα γνωρίζατε αυτά κ Δήμαρχε; Τώρα που τα μάθατε τι θα πράξετε; 
   Αναμένουμε και σας πληροφορούμε για το κέντρο θα έχουμε πολλές δημοσιεύσεις.........



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:

ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ (έσβησα ΑΦΜ, όνομα ιδιοκτήτη του Γεωπονικού κέντρου του Αγρίνιου, και αναφέρω τον πρώην Αντιδήμαρχο και νυν Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γούδα Μιχάλη ως πολιτικό πρόσωπο.)

Αγαπητοί Αναγνώστες
1)-Οι ανάγκες του Δήμου μας για λιπάσματα είναι δυνατόν, να είναι περίπου 6.000 ευρώ; 
       Το κάθε τσουβάλι λίπασμα κοστίζει 20 ευρώ. Με 6.000 ευρώ αγοράζουμε 300 τσουβάλια λίπασμα. Ποια φορτηγά τα κατέβασαν και που χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα 300 τσουβάλια; Φανταστείτε πόσα γρασίδια για τα πρόβατα θα λιπαίναμε με 300 τσουβάλια λιπάσματα;

2)-Το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Παλαίρου έχει ως γνωστό πλαστικό τάπητα. Επομένως λίπασμα δεν χρειάζεται. 
   Στις 18-12-2014 σε ορθή επανάληψη και με ΑΔΑ : ΩΒΡΖΟΛΧΖ -1Θ3 ΕΧΟΥΜΕ: Ψήφιση τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2015 του ΝΠΔΔ  "Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας" ομόφωνη απόφαση ανάμεσα στα άλλα:
-Στον Κ.Α 10-7331.012, 8.000 ευρώ: "Συντήρηση φυσικού χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου Παλαίρου" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
      Πάντως λίπασμα κύριοι του Κέντρου μέριμνας και ανάπτυξης το γήπεδο Παλαίρου δεν χρειάζεται.
      Δήμαρχε κ Αποστολάκη τα ξέρετε όλα αυτά; Τώρα που τα μάθατε τι θα πράξετε; ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ....

3)-Η πρώην Δημοτική Αρχή και η νυν Δημοτική Αρχή μας λένε, ότι δεν κάνουμε διαγωνισμούς αλλά απευθείας αναθέσεις για να ενισχύουμε τη τοπική αγορά του Δήμου. Ρωτήστε τους, πόσες απευθείας αναθέσεις έχουν κάνει στο συγκεκριμένο Γεωπονικό Κέντρο με έδρα το Αγρίνιο; Αν δείτε παλιότερα άρθρα μου ,θα πληροφορηθείτε.

4)-Θεωρώ ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν πρέπει να έχουν οικονομικές συναλλαγές με το Δήμο. Αναφέρομαι σε προμήθειες και να αναλαμβάνουν έργα .
Αν τούτο συμβαίνει είναι πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτο.
      Ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ Γούδας Μιχάλης το 2014 με το Δήμο είχε τις παρακάτω συναλλαγές.
      Ο Νόμος 3852 του 2010, γνωστός και ως νόμος για το Καλλικράτη στη παράγραφο 3 του άρθρου 14 (με τίτλο κωλύματα και ασυμβίβαστα) αναφέρει: 
  "Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας:
α-Όποιοι συνδέονται με το δήμο ή τα νομικά τους πρόσωπα, εκτός από τους συνδέσμους, με σύμβαση προμήθειας, εκτέλεσης δημοτικού έργου, παροχής υπηρεσιών, παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης δημοτικού έργου ή δημοτικής υπηρεσίας με αντικείμενο αξίας πάνω από πέντε χιλιάδες ( 5.000 ) Ευρώ ετησίως.
-Σύμφωνα με τα ανωτέρω ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ Γούδας Μιχάλης δεν μπορεί να είναι Δημοτικός Σύμβουλος.
Συνεπώς οφείλει να παραιτηθεί. 
-Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης του  κ. Φερεντίνος σε διαφορετική περίπτωση να πράξουν τα δέοντα και προβλεπόμενα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3:
       Από τη διαύγεια του κέντρου κοινωνικής μέριμνας και ανάπτυξης έχουμε και τα παρακάτω εντάλματα πληρωμής.
1)-Προμήθεια κομφετί και σερπαντίνων για την διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων ΤΔ Βόνιτσας  το ποσό 1.449,30 ευρώ !!!!!!!
2)-Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων ΝΠΔΔ σε μία τοπική εφημερίδα το ποσό 984, 00 ευρώ.!!!!!!!!!!!!! 

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη,
     Στους υπηρεσιακούς παράγοντες, όταν  είπα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους είχα στο μυαλό μου τα παραπάνω και άλλα πολλά που οι αναγνώστες της ιστοσελίδας και οι Δημότες θα μάθουν προσεχώς.
      Οι Δημότες του μόχθου και της εργασίας αγανακτούν μαθαίνοντας τα παραπάνω. Εσείς έχετε την τελική πολιτική ευθύνη. Πράξτε όπως νομίζετε και εμείς θα σας αξιολογήσουμε. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....




11 σχόλια:

  1. Πιθανώς δεν διαβάζεις καλά Κώστα. Δεν αναφέρει το ένταλμα για χλοοτάπητα Παλαίρου. Γενικά αναφέρετε. Αλλά αν έχεις κάτι παράνομο πηγαινε εισαγγελέα. Τι κάθεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΦΜ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΜ ........... ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΦΜ . ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΜ .
    Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΘΥΓΕΙ ΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάνει και τα βγαζει όλα στη φόρα ο Τριαντααργυριακωσταντης αλλα ο Σταλινικός τυ συνδιασμός που ήταν υποψήφιος, ψηφισε με χέρια και με πόδια τα 240 χιλιάρικα για το πετσουρι στην Κατούνα που ΘΑ...γινόταν ο βιολογικός. Εκεί κάνει μούγκα ο δάσκαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 3 Μαίου ώρα 5.35.
    ΑΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΤΑΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙς ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟΤΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.
    ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα οσα κατηγορουσε ο παντελης αποστολακης τα κανει τωρα,Ας λουστει και τον τριαντακωνσταντη.
    ΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω μια απορια....πως είναι δυνατον να υπάρχει τοση μεγαλη οικονομική σπαταλη σε ενα δημο χρεωκοπημενο οπως λενε οτι είναι ο δημος Ακτίου Βονιτσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Τριαντακωνσταντη.....πολυ καλα τα λέτε και ακομα καλύτερα που τα δημοσιεύεται για να τα μαθαίνει και ο κοσμος...αλλα. με τοσες οικονομικες ατασθαλιες που γίνονται στο δημο μας και μάλιστα σε εποχές πολυ δύσκολες οικονομικα. Ποτε θα παρεμβει ο εισαγγελέας; ;
    Απαντηστε μας σας παρακαλώ.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1 χιλιαρικάκι ο γνωστός δημοσιο(κάφρος)γράφος της περιοχής από τον κολλητό του και πρώην συνεταίρο στο αμβρακικοσνιους τον πρόεδρο του πολιτιστικού κύριο παντελή!
    άξιος και αυτουνού ο αγώνας!

    σπυράκο βλέπω πάει καλά η μπίζνα
    2 μισθούς ενός υπαλλήλου και δεν μιλάω για αυτούς που παίρνουν 350 ευρώ 2 μισθούς για μια σελίδα διαφήμιση και φυσικά και την προώθηση του θεάρεστου έργου του πολιτιστικού!
    και μετά το 1000 μούγγα για λακκούβες μουγγά για την βρώμια και την δυσωδία που υπάρχει στην Βόνιτσα, μουγγα για το πόσο κοστίζουν τα πολιτιστικά της κουνιαδουλας του προέδρου
    μουγγά για 1 χιλιάρικάκι ή μήπως ακολουθούν και άλλα.

    συγχαρητήρια σε σαιτ μλπογκ συλλόγους και λοιπά που ανιδιοτελώς χωρίς διαφημίσεις και μαύρα χωρίς κίτρινα άρθρα μας παρουσιάζουν την καθημερινότητα της περιοχής

    σπυράκο σε λίγο τον τουριστικό οδηγό που πουλάς για εφημερίδα με τα 2-3 άρθρα που είναι και αυτά κλεμμένα από τα σαιτ θα τον διαβάζεις εσύ και οι κολλητοί σου που σου χώνουν τα φράγκα

    ευχαριστώ ξηρομερονιουσ για την δημοσίευση και συνέχεια με αντικειμενική ενημέρωση
    υπέρ και κατά κανενός μόνο αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν εχεις τετοια στοιχεια γιατι δεν τα δινεις στον αρμοδιο Εισαγγελεα και εκεινος ξερει τι θα κανει η ναχαμε να λεγαμε κουβεντα για προβολη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο