Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Αίολος Αστακού: Ευχαριστήριο μήνυμα του προέδρου Αποστόλη Πανταζή για την άνοδο στη Β΄ Εθνική

       Μετά την άνοδο του Αίολου Αστακού στη Β΄ Εθνική, ο προέδρος της ομάδας Αποστόλης Πανταζής εξέδωσε Ευχαριστήρια ανακοίνωση και ευχαριστεί παίκτες, προπονητές, φιλάθλους, παράγοντες και τονίζει: "ο ΑΙΟΛΟΣ είναι Αγωνιστής και δεν θα απογοητεύσει Ποτέ Κανέναν, θα πρωταγωνιστεί σε κάθε Νέα Αγωνιστική Περίοδο στο Μέλλον για όσο εγώ θα είμαι ηθικός Συμπαραστάτης του. Ο Αίολος και τα παιδιά του δηλώνουν έτοιμοι να φτάσουν στην Κορυφή"!
Αναλυτικά:

Ευχαριστήριο μήνυμα του προέδρου του Αίολου Αστακού Αποστόλη Πανταζή

Αστακός , 15/05/2015
          Τα αισθήματα είναι είδος πολυτελείας και πόσο μάλλον το Κυρίαρχο αίσθημα της Υπερηφάνειας που νιώθω για τον Αίολο, την μικρή  ομάδα της  γραφικής παραθαλάσσιας κομώπολης του Αστακού, όπου όλοι μαζί κατορθώσαμε να Γιγαντώσουμε για Δεύτερη Συνεχή Χρονιά φιγουράροντας στους βαθμολογικούς πίνακες και στα Δελτία Τύπου της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. με την άνοδό του στην Β' Εθνική Κατηγορία.
       Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την κοινή προσπάθεια, τους  Ρωμαλέους  Αθλητές, τον Σθεναρό Προπονητή και το προπονητικό team, τον Προπονητή Ακαδημιών που σύντομα θα βγάλει ταλέντα, το Δ.Σ, τους Φροντιστές, το Δήμο Ξηρόμερου εστιάζοντας στις προσπάθειες που κάνει για την ανέγερση του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου, το Φίλαθλο κοινό που ήταν πάντα παρόν, Παραμερίζοντας όλοι μαζί τα όποια προβλήματα μας δυσκόλεψαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος  και να σηκώσουμε τον Αίολο Ψηλά !!!....



       Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. και την Ε.Ο.Κ. και να ενημερώσω ότι ο ΑΙΟΛΟΣ είναι Αγωνιστής και δεν θα απογοητεύσει Ποτέ Κανέναν, θα πρωταγωνιστεί σε κάθε Νέα Αγωνιστική Περίοδο στο Μέλλον για όσο εγώ θα είμαι ηθικός  Συμπαραστάτης του.
Ο Αίολος και τα παιδιά του δηλώνουν έτοιμοι να φτάσουν στην Κορυφή !

Ευχαριστώ,
Απόστολος Ν. Πανταζής 

25 σχόλια:

  1. ηθικός συμπαραστάτης??? δεν το καταλαβαίνω καλά αυτό ..δηλαδή δεν θα είναι οικονομικός???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etsi apostoli mono ithika oxi oikonomika arketa evales

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο τώρα να διαβάσει ο αρετακης και να παγώσει ..ηθικός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρωμαλεους αθλητες??? Ρε αποστολη αν επαιρνα και γω τα λεφτα τους να δεις τι ρωμαλαιους θα ημουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηθικός η οικονομικός συμπαραστατης δεν διευκρινιζεις μεγάλε μασ ευεργετη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να είχες την ίδια αγάπη Κ για τον τόπο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με το ζακετακια Κ τους άλλους τι θα κάνεις φέτος προεδραρα διωχτους να τελειώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρόεδρε εγώ λέω να παρετηθεις και να βάλεις το γαλουνη για πρόεδρο ουτοσ η άλλος είναι Κ προεδροσ στην ένωση στο λιμενικό Κ δήμαρχος αυτός ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poy na paei dhladh mexri to NBA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα σχόλια γιατί δε τα βάζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ. ΓΙΑΤΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ
    .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε αντικειμενικό ξηρομερο νιουσ γιατι δεν βαζετε τα σχολια ??? Επειδη ειναι ο πανταζης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με αφορμη τα λογια του κ. Πανταζή, θελω και εγω να συγχαρω ολους τους συντελεστες της μεγαλης αυτής επιτυχίας του Αιόλου, από τον Πρόεδρο μέχρι και τον φροντιστη, αλλά συχρόνως να ευχαριστήσω τους αγωνιστικους και διοικητικούς συνεργατες μου, τους αθλητες μου, τους αγνους φιλαθλους μας και πάνω από όλους τον Πρόεδρο μας, ο οποίος ήταν ο θεμέλιος λιθος αυτής της επιτυχίας τόσο με την οικονομική συνέπεια του, όσο και με τη ψυχραιμία και υπομονή που αντιμετώπισε στις δηλητηριώδεις επιθέσεις και παρεμβάσεις καρκινωμάτων (μέσα και έξω από την ομάδα, ευτυχώς πολύ λίγων και συγκεκριμένων), που είχαν σκοπό να βλάψουν την ομάδα, λασπολογόντας και συκοφαντόντας άτομα και καταστάσεις της ομαδας μέχρι το τέλος. Τέλος εύχομαι το μεράκι του κ. Πανταζή να αγκαλιαστεί από όλους και η ομάδα του Αιόλου να συνεχίσει σε μεγαλυτερες επιτυχίες και κατακτήσεις. Ευχαριστώ πολύ. ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΝΑΣ Προπονητής Αιόλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με αφορμη τα λογια του κ. Πανταζή, θελω και εγω να συγχαρω ολους τους συντελεστες της μεγαλης αυτής επιτυχίας του Αιόλου, από τον Πρόεδρο μέχρι και τον φροντιστη, αλλά συχρόνως να ευχαριστήσω τους αγωνιστικους και διοικητικούς συνεργατες μου, τους αθλητες μου, τους αγνους φιλαθλους μας και πάνω από όλους τον Πρόεδρο μας, ο οποίος ήταν ο θεμέλιος λιθος αυτής της επιτυχίας τόσο με την οικονομική συνέπεια του, όσο και με τη ψυχραιμία και υπομονή που αντιμετώπισε τις δηλητηριώδεις επιθέσεις και παρεμβάσεις καρκινωμάτων (μέσα και έξω από την ομάδα, ευτυχώς πολύ λίγων και συγκεκριμένων), που είχαν σκοπό να βλάψουν την ομάδα, λασπολογόντας και συκοφαντόντας άτομα και καταστάσεις της ομαδας μέχρι το τέλος. Τέλος εύχομαι το μεράκι του κ. Πανταζή να αγκαλιαστεί από όλους και η ομάδα του Αιόλου να συνεχίσει σε μεγαλυτερες επιτυχίες και κατακτήσεις. Ευχαριστώ πολύ. ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΝΑΣ Προπονητής Αιόλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με αφορμη τα λογια του κ. Πανταζή, θελω και εγω να συγχαρω ολους τους συντελεστες της μεγαλης αυτής επιτυχίας του Αιόλου, από τον Πρόεδρο μέχρι και τον φροντιστη, αλλά συχρόνως να ευχαριστήσω τους αγωνιστικους και διοικητικούς συνεργατες μου, τους αθλητες μου, τους αγνους φιλαθλους μας και πάνω από όλους τον Πρόεδρο μας, ο οποίος ήταν ο θεμέλιος λιθος αυτής της επιτυχίας τόσο με την οικονομική συνέπεια του, όσο και με τη ψυχραιμία και υπομονή που αντιμετώπισε στις δηλητηριώδεις επιθέσεις και παρεμβάσεις καρκινωμάτων (μέσα και έξω από την ομάδα, ευτυχώς πολύ λίγων και συγκεκριμένων), που είχαν σκοπό να βλάψουν την ομάδα, λασπολογόντας και συκοφαντόντας άτομα και καταστάσεις της ομάδας μέχρι το τέλος. Τέλος εύχομαι το μεράκι του κ. Πανταζή να αγκαλιαστεί από όλους και η ομάδα του Αιόλου να συνεχίσει σε μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις. Ευχαριστώ πολύ. ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΝΑΣ Προπονητής Αιόλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητηρια για τη μεγαλη επιτυχια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μάλλον ο "σθεναρός !!!" προπονητής μας έχει τελειώσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΟ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν δεν ησουνα εσυ σιγα ο Αρετακιας αν εφτιαχνε γηπεδο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σθεναρος προπονητης εδω γελαμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποστολη παρε κεφαλια και φτιαξε ενα συμβουλιο ικανο και αγαπητο απο τον κοσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΣΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΑ ΤΑΞΑΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σωστος φιλε 17 μαιου 10:50 ειναι κριμα γι αυτον τον ανθρωπο που εχει προσφερει τωρα να τον περιτρυγυριζουν μεγαλα αρπαχτικα....Βαλε Αποστολη το μαχαιρι στο κοκκαλο και διωξτους απο κοντα σου σε εχουν αναγκη δεν τους εχεις και συνεργασου με τιμια και ανιδιοτελη ατομα που το μονο συμφερον που εχουν ειναι το κοινο καλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο