Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στη Δυτική Ελλάδα


Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους Δήμους Πάτρας και Μεσολογγίου, διοργανώνουν Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στις 8 και 9 Μαΐου 2015 στην Πάτρα και στις 9 Μαΐου 2015 στο Μεσολόγγι.
Το συνέδριο απευθύνεται στους πολίτες, τις Αρχές και τους φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, επιχειρήσεων, νεοφυών επιχειρήσεων και φορέων κοινωνικής επιχειρηματικότητας......

Την Παρασκευή, 8 Μαΐου και ώρα 10:30-14:00 θα διεξαχθεί στην Πάτρα (Δασύλλιο Πάτρας, Αλσυλίου, 26255 Πάτρα) συνέδριο-διάλογος με τους φορείς και πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με θέμα ''Νομοθεσία και Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Περιφερειακή Ανάπτυξη: νέα Πολιτική Συνοχής και περιφερειακή εξειδίκευση''.
Το Σάββατο, 9 Μαΐου 2015 και ώρα 10:30-16:00 θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι (Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, Ναυπάκτου 40, Μεσολόγγι) συνάντηση νεολαίας για την Ημέρα της Ευρώπης-9 Μαΐου, με θέμα "Ευρωπαϊκά Σφηνάκια Γνώσης".

Την ίδια ημέρα στις 17:30-21:00 στην Πάτρα (Δασύλλιο, Αλσυλίου,3 26225 Πάτρα) θα διεξαχθεί, σε συνεργασία με την ΕΣΗΕΠΗΝ, σεμινάριο για τον περιφερειακό Tύπο και τα ΜΜΕ Δ. Ελλάδας, με θέμα "Γράφοντας για την Ευρώπη-Θέματα και Εργαλεία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο