Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ υποκλίνεται στο καλύτερο του παίκτη τον Γιάννη Μανδαλάκη

ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Δημόσιες ευχαριστίες στο πρώτο σκόρερ στη Γ΄Εθνική Γιάννη Μανδαλάκη

Ο δικός μας Γιάννης πρώτος σκόρερ στη Γ΄Εθνική!!! – Φίλε Γιάννη σ ευχαριστούμε για όλα!!!

       Το πέσιμο της αυλαίας στη Γ΄ Εθνική βρήκε τον αθλητή μας Γιάννη Μανδαλάκη πρώτο σκόρερ σε όλους τους ομίλους της Γ΄Εθνικής με 601 πόντους στο ενεργητικό του, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο πρώην διεθνής σέντερ Γιάννης Γιαννούλης του Ηρακλή Κοζάνης με 572 πόντους. Μάλιστα οι δύο αθλητές έχουν και από ένα ματς λιγότερο καθώς οι ομάδες τους επέλεξαν να μην αγωνιστούν σε μία αγωνιστική.
        Εμείς ως Α.Ο. Βόνιτσας είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο πρώτος σκόρερ της Γ Έθνικής αποτέλεσε βασικό μέλος της οικογένειας της ομάδας μας. Ο Γιάννης είναι ένα σπάνιο παιδί με ήθος και σοβαρότητα που αγάπησε πραγματικά την ομάδα μας και τη πόλη μας και φεύγει απ αυτή με τις καλύτερες αναμνήσεις όπως εξάλλου το έχει δηλώσει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δυστυχώς παρά την τρομερή προσπάθεια που κατέβαλλε και αυτός δεν μπορέσαμε να εκπληρώσουμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Αυτά έχει όμως ο αθλητισμός......

 
Φίλε Γιάννη
      Σ ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σου στο Σωματείο μας και για όσα μας δίδαξες με το ήθος σου και τη συμπεριφορά σου. Μόνο τα καλύτερα έχουν να λένε όλοι όσοι σε γνώρισαν. Ίσως οι δρόμοι μας ανταμώσουν πάλι. Καλή συνέχεια στη καριέρα σου και ότι καλύτερο στη προσωπική σου ζωή. Νοιώθουμε τυχεροί που σε κάναμε φίλο. Εις το επανιδείν!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο