Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Καθαρίζουν τα κλαδιά από τους αγροτικούς δρόμους στο Θύρρειο

        Με πρωτοβουλία του προέδρου του Θυρρείου κ. Χρήστου Παλούκη και με τη στήριξη των κατοίκων, πραγματοποιείται επιχείρηση καθαρισμού, των αγροτικών δρόμων στο Θύρρειο, Γουργουβλή και Κορπή, του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
     Να επισημάνουμε ότι οι δρόμοι ήταν τρομερά επικίνδυνοι, είχαν γίνει δασική έκταση και τα κλαδιά εμπόδιζαν την ασφαλή διέλευση των αυτοκινήτων και τη συχνή διέλευση νταλικών (καθημερινά περνούν 40 νταλίκες), με κίνδυνο να συμβεί κάποιο ατύχημα.   
        Έτσι οι δρόμοι ανοίγουν σιγά-σιγά αφού με το κλαδευτικό μηχάνημα γίνεται καθαρισμός των κλαδιών που εμπόδιζαν την διέλευση και την ορατότητα των οχημάτων, έτσι ώστε να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια στους δρόμους του Θυρρείου. 
        Αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» στον πρόεδρο Χρήστου Παλούκη και στους κατοίκους που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια........









3 σχόλια:

  1. siga ti ekane aytos o proedros ta aytonoita kanei , mipos prepei na toy kanoume agalma stin plateia epeidi katharise tous dromous?ta peyka ixere kai ta ekoce mazi me ton papa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΟΙ ΘΥΡΡΕΙΩΤΕΣ ΟΜΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜ ΒΕΒΑΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΝΤΡΕΣ,ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΛΕΣ..ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...!ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΠΡΟΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο