Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη παράκαμψη Αγρινίου λόγω εργασιών στην Παλιοβούνα

Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών στην Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων....

    Πιο συγκεκριμένα, στην χ/θ 89+000 Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (κόμβος Κουβαρά), από το Σάββατο (9/5/2015) και ώρα 07.00΄ έως την Δευτέρα (11/5/2015) και ώρα 05.00΄ :
   • Απαγορεύεται η είσοδος οχημάτων, μεικτού βάρους, έως 3,5 τόνων, με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο, στην ευρεία παράκαμψη Αγρινίου – Ιόνια Οδός, και εκτρέπεται η κίνηση τους στην Ε.Ο. Αντιρρίου Ιωαννίνων, μέσω Αγρινίου, όπου στην διασταύρωση Μακρυνείας χ/θ 58+000 Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων θα εκτρέπονται προς Αντίρριο μέσω της Επαρχ. Οδού Ζευγαρακίου – Γαβαλού – Κάτω Μακρυνού -γέφυρα Μπανιά – Ναυπάκτου- Αντιρρίου.
    • Η κυκλοφορία των οχημάτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων (λεωφορεία – φορτηγά), με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο, θα διεξάγεται από την χ/θ 89+000 Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (κόμβος Κουβαρά), κανονικά στην Ιόνια Οδό έως την 11+000 χ/θ Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (θέση Κλόκοβα), όπου η κυκλοφορία θα διακόπτεται και θα δίνεται εκ περιτροπής ανά δύο ώρες για τα εν λόγω οχήματα.
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
(Σχετ 7-5-2015 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων )


sinidisi.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο