Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Κλιμάκιο της Περιφέρειας επισκέφτηκε την Χρυσοβιτσα Ξηρομέρου




Κείμενο-Φωτο: Τζένη Παπαδημητρίου 

      Κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποτελούμενο από την Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε Αιτωλοακαρνανιας κα Χριστίνα Σταρακά, τον Αντιπεριφερειαρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννη Λύτρα και τον Αντιπεριφερειαρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Νίκο Υφαντή και στελέχη της Περιφέρειας, πραγματοποίησαν επίσκεψη προχθές στην Χρυσοβιτσα Ξηρομέρου. 
     Στη Χρυσοβίτσα συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Γιάννη Χρονη και συζήτησαν τα προβλήματα του χωριού και για επιτόπου επίβλεψη των εργων που γίνονται για την βελτιωση του επαρχιακού δικτύου.....


   
   Στην συνέχεια στην αντιπροσωπεία της Περιφέρειας παρέθεσε γεύμα ο Πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Χρόνης, θέλοντας να ευχαριστήσει για την υλοποίηση των έργων και κυρίως τις βελτιώσεις δρόμων για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του χωριού. 
















2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ.
    Γ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο