Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Απάντηση του προέδρου Αστακού Νικόλαου Καλλισώρα για το κομμένο δέντρο


Ο πρόεδρος Δ.Κ Αστακού Νικόλαος Καλλισώρας μας έστειλε για δημοσίευση την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ !!!!

 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παραπληροφόρησης που σας προσφέρει κάποιο site εν ονόματι Dragamesto news , θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το δέντρο της πλατείας κόπηκε πριν 3-4 μήνες. Με τη σύμφωνη γνώμη Δασαρχείου και της Ελληνικής Αστυνομίας.(Διότι είχε κουφώσει και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα και την ασφάλεια των πολιτών). Δεν κόπηκε δηλαδή τώρα που έγινε η ανάρτηση αυτή και δεν καταλαβαίνω πραγματικά το λόγο που γίνεται αυτό.
Καλό θα είναι Κύριε του Dragamesto news να ενημερώνεστε  πριν ανεβάζετε  οτιδήποτε σας έρθει στο κεφάλι......

   Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που μας στοχεύουν καθημερινά  σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε, είτε  με ανάρτηση, είτε με καταγγελία. Θέλω να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στο Δήμο, υπάρχει έλλειψη προσωπικού και ότι γίνεται , γίνεται με προσωπική εργασία.
Η απάντηση του προέδρου για το βίντεο
Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω και τον μεγαλοηγέτη – paparazzi –Κύριο (για το υπέροχο βιντεάκι που έχει να κάνει με το δρόμο Πλατυγιάλι – Άγιο Δημήτριο ) ότι ο Δήμος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και με το παραπάνω,  ώστε να αποκατασταθούν σύντομα τα προβλήματα που καθημερινά δημιουργούνται και αναμένουμε τις θετικές εξελίξεις.
Κύριε μου , το να παίρνετε έναν υπολογιστή και να γράφετε είναι το πιο εύκολο. Προφανώς εστιάζεστε εκεί διότι είστε κοινωνικά εξαφανισμένος και δεν σας αφουγκράζεται  κανείς. Κι αν νομίζετε ότι θέλετε περισσότερο από εμένα , να  γίνουν έργα στον τόπο  μου είστε πολύ γελασμένος.

Με τιμή                  
Ο Πρόεδρος Δ. Κ. Αστακού

Καλλισώρας Γ. Νικόλαος. 

17 σχόλια:

  1. Αφηστε τον προεδρο ησυχο μακαρι να ειχε τα εφοδια να κανει αυτα που εχει στο μυαλο του!!!Μακαρι να ηταν ολοι σαν αυτον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μιας και μιλάμε για πλατείες στο Δήμο Ξηρομέρου.... τι θα γίνει με την πλατεία των Φυτειών??? πριν τις δημοτικές εκλογές την 'ξηλώσατε' και ακόμη να κατασκευαστεί!!! με το τσιμέντο έμεινε, εργοταξιο!!! ΝΤΡΟΠΗ/!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρε καλα τα λες αλλα βρωμάει ο αστακος απο άκρη σε άκρη ,σκουπίδια παντού .καντε κανενα έργο και μην δίνετε τα λεφτα σε γραμματείς που δεν προσφέρουν και τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προεδρε ο Αστακος βρωμαει κανε κατι εστω εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο το θέμα δεν είναι αν θες,αλλά αν μπορείς...
    Όσο για το blog που σου κάνει επίθεση,νομίζω πως ανήκατε στην ίδια παράταξη.Προσπάθησε να κάνεις πράγματα για τον τόπο σου και οτι εμπόδιο συναντάς να το δημοσιοποιείς,για να μαθαίνουμε και εμείς ακριβώς τι συμβαίνει και να μένουμε ανεπηρέαστοι από φερέφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα τα φτιάξει ο πρόεδρος με το λα'ι'να όλα μην ανησυχείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τις λακκούβες για τις πλαζ που βρωμάνε για τ σκουπίδια για τα φώτα που δεν υπαρχουν για τα χωρτα που θα μασ φαν τ φιδια και οι φωτιεσ...για την ασιδοσια και για όλο το φαγοπότι ο πρόεδρος δεν έχει να μασ πει κάτι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΞΈΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΟΛΙΑ ΣΕ 3 -4 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοι φιλοι -σχολιαστες διαβασα με ιδιαιτερη προσοχη τα σχολια σας.Δεν θα διαφωνησω με τους περισσοτερους που γραφουν για την καθαριοτητα ,τα προβλήματα στην πλαζ αλλα και τα τοσα αλλα που δεν αναφέρονται(είναι γνωστο σε ολους μας αλωστε ότι ο αστακος ειχε αφεθει στην μοιρα του-την κακια-και δεν υπηρξε πολλα χρονια καμια μεριμνα).Εγω θα επικεντρωθώ όμως στο συγκεκριμενο θεμα που εγινε σχολιο στο blog δηλ το δεντρο που κοπηκε στην πλατεια και την απαντηση του προεδρου--Παρατηρω λοιπον ότι ολοι οσοι σχολιαζετε κατω από την απαντηση του προεδρου κανεις δεν αναφερετε σε αυτην ακομη και εκφρασει την διαφωνια του αλλα κριτικάρετε αντιπολιτευτικα αλλα θεματα ασχετα .καλο είναι όταν συμμετέχετε σε ένα διαλογο εστω και μεσω μιντια να επικεντρώνεστε στο θεμα και όχι να προσπαθείτε να κανετε αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετα τον Αλεξη ο Νικος.Καλη στα ευχετηρια.Καλη χρονια ,καλη ανασταση και αερας κοπανιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://ti-einai.gr/paparazzi/

    Η λέξη paparazzi είναι Ιταλική και προσδιορίζει τους ανθρώπους αυτούς.

    Κυνηγάνε διάσημους αθλητές, πολιτικούς, ηθοποιούς, τραγουδιστές, κλπ και αποκαλύπτουν πράγματα τα οποία δεν πρέπει να βγούνε στη δημοσιότητα.

    Είναι αυτοί που "ξεπερνάνε τα όρια" και εισβάλλουν στην προσωπική ζωή των διασημοτήτων της showbiz με παράνομους τρόπους συνήθως και δεν δουλεύουν για κάποιο δημοσιογραφικό πρακτορείο, κανάλι, κλπ.

    Απλά αποκτάνε το "πολύτιμο" - "ζουμερό" υλικό και το πουλάνε έναντι αδράς αμοιβής
    Αγαπητέ Νίκο από πότε η διαμαρτυρία και η αγανάκτηση ενός πολίτη είναι προσωπική επίθεση και κόντρα με έναν που κατέχει δημόσια θέση ..
    Η θέση που έχεις στην κοινωνία είναι θέση ευθύνης και η κριτική από τους πολίτες ως αρχή είναι αυτό που θα έπρεπε να δέχεστε καθημερινά . Μην ανησυχείτε η κοινωνία είναι σε λήθαργο δεν σας ενοχλήσει κανείς...
    ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι λακουβες και ολα τα αλλα σκουπιδια τωρα εγιναν;Αφηστε το παλικαρι να κανει την δουλεια του και δωστε του χρονο!Σε αυτον τον κολοτοπο και την παλιοκοινωνια!!Οπισθοδρομικοι και προβληματικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένας πραγματικά παρατημένος τόπος ο οποίος σαπίζει με το πέρασμα του χρόνου. Δηλαδή μέχρι να φύγει αυτή η δημοτική αρχή θα συνεχιστεί αυτό το χάλι; Tα μεγάλα προεκλογικά λόγια δεν βγάζουν πουθενά κύριοι. Αναλάβετε τις ευθύνες σας...
    Όπως λοιπόν σωστά πήρατε την απόφαση να κόψετε αυτά τα δένδρα, έτσι εύχομαι να κοπεί κι αυτό το κατεστημένο ώστε να ανθίσει κάτι νέο σ' αυτό τον τόπο, σαν τα νέα δένδρα που ελπίζουμε να αντικαταστήσουν τα προηγούμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποιος εδςσε την εντολη ο τζερολιμο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ!!!ΒΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΖΕΡΟΛΥΜΟ........ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.......ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥΥ ΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΙΣΑ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.......ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο