Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Νίκη στο 92' για τον Ηρακλή Αστακού με 1-0, «μαχαιριά» για ΑΕ Βάλτου, στο πρώτο αγώνα μπαράζ για τον δευτεραθλητή!

        Με σκόρερ τον νεαρό Σπύρο Γεωργούση, στην εκπνοή του αγώνα στο 92΄ ο Ηρακλής Αστακού πήρε σπουδαία νίκη με αντίπαλο την ΑΕ Βάλτου και πήρε προβάδισμα στα μπαράζ για τον δευτεραθλητή!

Προβάδισμα με χρυσή αλλαγή ο Ηρακλής Αστακού

      Με σκόρερ τον Γεωργούση που πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι στο 63΄, ο Ηρακλής Αστακού κέρδισε με 1 – 0 την Α.Ε. Βάλτου και απέκτησε προβάδισμα για τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου της Β΄ Κατηγορίας. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι μπήκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη.
Ο νεαρός Σπύρος Γεωργούσης που πέτυχε το γκολ στην εκπνοή του αγώνα με αριστοτεχνική ενέργεια! 

        Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στους παίκτες του Ηρακλή, όμως έκλεισαν καλά στις περισσότερες περιπτώσεις και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Στη σημαντικότερη φάση οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με φάουλ του Λιβάνη Π. στο 20΄ με την Α.Ε. Βάλτου να απαντά στα δοκάρια με τον Τσεκούρα στο 28΄.....



        Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ανέβηκε ψηλά και έδωσε χώρους που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Α.Ε. Βάλτου. Σημαντικές ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες, όμως αυτοί που χαμογέλασαν στο φινάλε ήταν οι γηπεδούχοι που σκόραραν με το Γεωργούση που ξεκίνησε κούρσα από το κέντρο και αριστερά, πέρασε τέσσερις αντιπάλους και με πλασέ έκανε το 1 – 0.

Το φιλμ του αγώνα.
10΄ Ο Κοτρώτσος Θ. κάνει ατομική ενέργεια και σουτάρει με το Νέστωρα να αποκρούει.
20΄ Δυνατό φάουλ του Λιβάνη Π. καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Νέστωρα.
28΄ Σε μακρινό σουτ του Τσεκούρα η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά, αιφνιδιάζει το Ρηγάλο που διώχνει με γροθιές και η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια φτάνει στο Βαϊνά που πλασάρει από κοντά αλλά ο Γκάτσης βρίσκει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή και σώνει την ομάδα του.  
42΄ Ο Λιβάνης Π. κάνει τη σέντρα και ο Λαδάς πετάγεται στο πρώτο δοκάρι, πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
54΄ Φάουλ του Τσεκούρα διώχνει με γροθιές ο Ρηγάλος.
63΄ Αντεπίθεση για την Α.Ε. Βάλτου με τους Τσεκούρα και Τύμπα να βγαίνουν με το Γκάτση και τον Τύμπα να σουτάρει από το ύψος της περιοχής άουτ.
68΄ Ο Τσεκούρας βγάζει δεξιά στον Τσιάκαλο που σουτάρει αδύναμα και αποκρούει ο Ρηγάλος.
75΄ Σέντρα του Λιβάνη Π. ο Νέστωρας βγαίνει αλλά δε μαζεύει, ο Ταφάνι κάνει σουτ έξω από την περιοχή και ο Γεωργούσης από κοντά βάζει το πόδι και πλασάρει για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Ζαχαράκης.
78΄ Ο Βαϊνάς κλέβει τη μπάλα στο κέντρο και βγάζει στον Τσεκούρα που είναι ένας με έναν με το Γκάτση και κάνει το σουτ που φεύγει άουτ.
92΄ Γκολ. Ο Γεωργούσης από το κέντρο και αριστερά ξεκινάει ατομική ενέργεια, περνάει τέσσερις αντιπάλους και με πλασέ νικάει το Νέστωρα για το 1 – 0.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιώργος Λαδάς - Ξενοφώντας Αθανασούλας): Ρηγάλος, Λιβάνης Β., Λιβάνης Π., Παπαζήσης, Γκάτσης, Ταφάνι, Αργύρης (63΄ Τζακώστας), Λαδάς, Κοτρώτσος Θ., Κοτρώτσος Γ., Τριάντης (63΄ Γεωργούσης).

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ (Ανδρέας Τσάμης): Νέστωρας Δ., Τσάκαλος, Ζώης, Νέστωρας Γ., Ζαχαράκης Σ., Μαργαρίτης, Τσιάκαλος (87΄ Ζαχαράκης Κ.), Ψωμοδότης, Τσεκούρας, Τύμπας (80΄ Θώδης), Βαϊνάς.

-Ο επαναληπτικός αγώνας ΑΕ ΒΑΛΤΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ γίνεται την ΤΕΤΑΡΤΗ  6-5-2015 και ΩΡΑ 17:00 στο γήπεδο των ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ 

http://www.olatagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο