Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ! 3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕΝΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ !!!


Άλλη μια πανελλήνια διάκριση για τον Αστακό στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αποτελεί η κατάκτηση του ΧΑΛΚΙΝΟΥ Μεταλλίου στην κατηγορία νεανίδων από την Αθλήτρια του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΜΕΝΤΗ Ουρανία. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ διεξήχθη την 2η και 3η Μαΐου 2015 στην Χαλκίδα και ο σύλλογος του Αστακού συμμετείχε μόνο με την συγκεκριμένη Αθλήτρια. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό , η συμμετοχή των Αθλητών πολύ μεγάλη δεδομένου ότι συμμετείχαν Αθλητές από όλη την Ελλάδα διεκδικώντας  μια θέση στο βάθρο, η οποία εκτός των άλλων θα τους εξασφάλιζε και τα μόρια που προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος για την είσοδο τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας με αποτέλεσμα ο πήχης να είναι ψηλά....
Η αθλήτρια του Αστακού κλήθηκε και αντιμετώπισε Αθλήτριες από πολύ δυνατούς συλλόγους της χώρας και κατάφερε τελικά να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο ανεβαίνοντας στο βάθρο δίπλα στις καλύτερες Αθλήτριες της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ηττήθηκε διεκδικώντας το Ασημένιο από την Αθλήτρια φαβορί για την κατηγορία από γνωστό σύλλογο της Θεσσαλονίκης η οποία και τελικά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ κ. ΜΑΡΙΝΟΣ Γεώργιος δήλωσε :Νιώθω πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος για την επιτυχία της αθλήτριας μου. Το ότι η αθλήτρια μου είναι 3ηπανελληνιονίκης στην κατηγορία της αποτελεί ηθική ικανοποίηση και δικαίωση για εμένα, για την ίδια και για τους γονείς της. Πιστεύω ότι καταγράφεται όχι μόνο στα θετικά του συλλόγου αλλά κατ΄επέκταση στα θετικά της πόλης όταν τα παιδιά της διακρίνονται στον Αθλητισμό και γενικότερα σε υγιής ασχολίες.
Επίσης ένας επιπρόσθετος λόγος που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο είναι το γεγονός ότι καταφέραμε ως σύλλογος μια ακόμη αθλήτριά μας να μπει στον πίνακα διακριθέντων Αθλητών της Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  ως πανελληνιονίκης και να λάβει τα μόρια που  προβλέπονται από τον αθλητικό νόμο για την εισαγωγή της στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.
Όσο αφορά τον αγωνιστικό τομέα γνωρίζαμε ότι θα συναντήσουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε όσο αφορά την προετοιμασία κάνοντας ατομικές προπονήσεις όλη την Μεγάλη Εβδομάδα για να πάρουμε το προβάδισμα και να διατηρήσουμε τη φόρμα μας.
    Δώσαμε έμφαση στην τακτική και τελικά δικαιωθήκαμε. Θέλω να συγχαρώ την Αθλήτριά μου για την επιτυχία της όπως επίσης να συγχαρώ και να ευχαριστήσω και τον γυμναστή του συλλόγου  κ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ Κων/νο  ο οποίος έχει αναλάβει την ειδική εκγύμναση και βέβαια τους υπόλοιπους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας οι οποίοι βοήθησαν και στήριξαν την συναθλήτριά τους  κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δ.ΤΥΠΟΥ Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο