Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Eπισκέψεις του Συλλόγου Δασοφυλάκων στο Δασαρχείο Αγρινίου και Αμφιλοχίας



ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

   Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στις Δασικές Υπηρεσίες ο Πρόεδρος κ. Μπεζεριάνος Κων/νος, ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Πάτσης Σταύρος και ο Tαμίας κ. Δημητρακάκης Χρίστος,  συναντήθηκαν χθες  20-04-2015 στο Δασαρχείο Αγρινίου με τους συναδέλφους Δασοφύλακες  καθώς και με  την κ.   Προϊσταμένη Δασάρχη.
    Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κλαδικά προβλήματα, και  ο  τρόπος που  αυτά θα μπορούσαν να λυθούν έτσι  ώστε  η  υπηρεσία  να  λειτουργήσει καλύτερα προς  όφελος  των  πολιτών........



      Επίσης οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν για  όλα  τα θέματα πού το ΔΣ τους τελευταίους μήνες έχει βάλει σε πρώτη προτεραιότητα Κ.Υ.Α, Μετάταξης καταβολή δεδουλευμένων από τα περιφερειακά ταμεία  ανάπτυξης των  περιφερειών από το  πρόγραμμα  λαθροϋλοτομιών, καθώς και την συγκέντρωση  προτάσεων για  την αναδιοργάνωση  της Δασικής  Υπηρεσίας  έτσι  ώστε  να  κατατεθούν στην Πολιτική Ηγεσία    προς  ενημέρωση-επίλυση.

Στην  συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο  Δασαρχείο Αμφιλοχίας όπου  έγινε συνάντηση με τον  Κ. Προϊστάμενο Δασάρχη  καθώς  και με τους συναδέλφους  παρόντες δασοφύλακες.
       Αναφέρθηκαν  τα  σημαντικά προβλήματα που έχει το συγκεκριμένο Δασαρχείο λόγω του μειωμένου προσωπικού σε Δασολόγους-Δασοπόνους αλλά  και σε  Δασοφύλακες με αποτέλεσμα  να  μην  μπορεί να  ανταπεξέλθει  στα  δύσκολα καθήκοντα  του  και στην καλύτερη λειτουργία  του  προς όφελος  του πολίτη. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο Πρόεδρος 
ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝ.     

Ο Οργανωτικός Γραμματέας       
ΠΑΤΣΗΣ  Σταύρος

Ο Ταμίας
Δημητρακάκης   Χρίστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο