Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ο Α.Ο. Αρχοντοχωρίου ανέβηκε στη Β΄ Κατηγορία!

      Την άνοδό του στη Β΄ κατηγορία του τοπικού μας πρωταθλήματος πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής ο Α.Ο. Αρχοντοχωρίου, που επικράτησε την τελευταία αγωνιστική  των Νέων Ναυπάκτου με 4-1 και τερμάτισε 2ος στα πλει-οφ της ανόδου. 
      Ο Α.Ο. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ μετά από μεγάλη και σωστά δομημένη προσπάθεια τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο και με το τρίπτυχο που αποτελείται από Διοίκηση-Προπονητικό επιτελείο-Ποδοσφαιριστές πέτυχε τον στόχο του κάνοντας όλους τους συγχωριανούς υπερήφανους και ευτυχισμένους ανεβαίνοντας κατηγορία και με δυνατά και πετυχημένα παιχνίδια ειδικά στα παιχνίδια των μπαράζ.
      Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι ο κύριος κορμός των αθλητών που αποτελούν την ομάδα προέρχονται από το Αρχοντοχωρι, και αυτό από μόνο του δίνει μεγαλύτερη αξία στο γεγονός. Αλλά και με μεταγραφές που μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους..............



    Αποδείξαμε με τον αγώνα μας ότι η δύναμη της θέλησης και της προσήλωσης στον στόχο, υπερνικά όλα τα εμπόδια και οδηγεί σε υπερβάσεις.
       Η αγάπη και το «πιστεύω» σε αυτό που κάναμε , μας έδωσε τη δύναμη να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να επιτύχουμε, με τη βοήθεια των πιστών Φιλάθλων, αυτόν τον άθλο!
        Αυτή η επιτυχία μας δίνει ένα μεγάλο έναυσμα για να συνεχίσουμε έτσι δυνατά και προσηλωμένα στα παιχνίδια της νέας σεζόν και έχοντας πάντα ως στόχο την πρωτιά! Έτσι όλοι ενωμένοι και πάντα προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι η νίκη και το όμορφο ποδόσφαιρο συνεχίζουμε δυνατά!!!

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο