Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Φωτιά σε κάδο σκουπιδιών στον Μύτικα.

Προχτές αργά το βράδυ άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδο σκουπιδιών στον Μύτικα. 
Ευτυχώς έγινε γρήγορα αντιληπτός από περίοικους οι οποίοι επενέβησαν και την έσβησαν. Να πούμε ότι ο κάδος βρισκόταν ακριβώς στο σημείο που βλέπετε στην φωτογραφία που προέρχεται από το Street View.
Όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι που μένουν δίπλα, ήταν πολύ επικίνδυνο αν δεν την καταλάβαιναν έγκαιρα, να άρπαζαν φωτιά οι καλαμιές και τα χόρτα που υπάρχουν στο οικόπεδο που φαίνεται και η φωτιά να επεκτείνονταν ταχύτατα στον οικισμό.
Να επισημάνουμε ότι είναι το τρίτο περιστατικό φωτιάς σε κάδο σκουπιδιών στον Μύτικα σε διάστημα λίγων μηνών, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε τα εντονότατα παράπονα, κυρίως επαγγελματιών, για το γεγονός ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια όπου αδιάλειπτα το σκουπιδιάρικο περνούσε και μάζευε τα σκουπίδια από τον κεντρικό δρόμο του Μύτικα, με απόφαση της δημοτικής αρχής σήμερα δεν περνά.
Οι κάδοι που έχουν μπει στον παράλληλο δρόμο είναι ελάχιστοι και δεν επαρκούν και μάλιστα πρόσφατα κάποιοι κάδοι με ενέργειες του Δήμου απομακρύνθηκαν κιόλας, κάνοντας το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο.
Να αναφέρουμε και το πρόβλημα με το βυτιοφόρο για το οποίο δεν έχουμε μάθει νεότερα.
Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή σαιζόν δεν είναι καλά σημάδια και πολλοί συνδημότες μας ζήτησαν να γράψουμε κάτι σχετικό. Ο Μύτικας δεν αντέχει δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δυσφήμιση μας είπαν χαρακτηριστικά. Κάποια βασικά πράγματα επιβάλλεται και πρέπει να γίνουν.
http://mytikaspress.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Τα καλαμια τα βλεπετε? Καποιοι να τα ξεκαβαλησουν γρηγορα γιατι προβλεπω πραγματα και θαματα το καλοκαιρι.
    Τα περισυνα θα μας φαινονται τιποτα.
    Βαλτε μυαλο και αλλαξτε συμπεριφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι μας πεισανε και τους φεραμε να διορθωσουν λιγο τα πραγματα και αυτοι θα τα κανουν τρις χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχως ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν.
    ο αντιδημαρχος και η προεδρος πρεπει να αλλαξουν σταση και να ξεκολησουν απο τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο