Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Παραλίγο να τους φάει το φίδι στο Λύκειο Κατούνας...



 
        Στο Λύκειο Κατούνας οι καθαρίστριες έκαναν τον καθαρισμό του σχολείου για το ξεκίνημα των μαθητών την Δευτέρα και τρόμαξαν όταν αντίκρισαν μια μεγάλη οχιά και  έβαλαν τις φωνές. 
    Έτρεξαν αμέσως οι μικροί φίλοι όπου και την σκότωσαν......

 

http://katounanews.blogspot.gr/

5 σχόλια:


  1. ειμαστε και απο το ξηρομερο και δεν γνωριζουμε και τα φιδια ... ειναι λαφιατης και δεν ειναι οχια .οπισθογλυφο , μετριας επιθετικοτητας φιδι , και μονο αν το στριμωξουν . στην ουσια προκειται για ακίνδυνο φιδι παρα το μεγεθος του ... η οχια ειναι ποιο μικρη με κεφαλι τριγωνικο , αλλα χρωματα ,και επιθετικοτατη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόμπρα αιγυπτιακή είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαφιάτης το φίδι, εντελώς ακίνδυνο και αυστηρώς προστατευόμενο. http://www.herpetofauna.gr/index.php?module=cats&page=read&id=153&sid=142

    Τα παιδιά της φωτογραφίας που ποζάρουν με το νεκρό ζώο ως "τρόπαιο" είναι ευκαιρία να μάθουν μερικά πράγματα για τα ερπετά του τόπου τους. Αυτά είναι η ελπίδα του τόπου και δεν πρέπει να ακολουθούν τις ανόητες πρακτικές των μεγαλυτέρων τους. Πρέπει να αμφισβητούν και να ερευνούν. Παιδιά μπείτε στο http://www.herpetofauna.gr/index.php και διαβάστε για να μη σας πιάνουν αδιάβαστους οι γέροι και σας λένε ότι μπαρούφα έμαθαν κι αυτοί από τους παλιότερους.

    Επίσης κανένα φίδι δεν είναι επιθετικό στον άνθρωπο που τόσο φοβάται. Αμύνονται μόνο όταν απειληθούν. Μάλιστα η Οχιά είναι από τα πιο ήσυχα-ήρεμα φίδια και τα πιο εύκολα να παρατηρήσει κανείς από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε!! ναι και για το φίδι... Φταίνε οι προηγούμενοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα ρε φιλε αλλη φορα αν βλεπουμε φιδι μπροστα μας θα θα μπαινουμε στο ιντερνετ θα βλεπουμε ποιο ειναι κ αναλογως θα πρατουμε,καλα μας κοροιδευεις τωρα η θες να το παιξεις διανοουμενος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο