Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Αγρίνιο: Πλιάτσικο στην Φιλελλήνων σε αποθήκη πολυκατοικίας

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πρωί τους ενοίκους πολυκατοικίας από συγκρότημα πολυκατοικιών στην οδό Φιλελλήνων στο Αγρίνιο που διαθέτουν υπόγειες αποθήκες.
Από τις πρώτες διαπιστώσεις που οι ένοικοι, τους έκλεψαν πολλά πράγματα από ποδήλατα μέχρι ελαιόλαδο. Έχουμε ακούσει ξανά για τέτοια περίπτωση και πλέον το θέμα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, με τους κατοίκους στην περιοχή να είναι ανάστατοι και φυσικά να ψάχνουν τρόπους αντιμετώπισης.....

Ειδικά οι ένοικοι στις πολυκατοικίες τους δεν περίμεναν ποτέ να φθάσουν οι δράστες σε ομαδικές παραβιάσεις σε υπόγειους κοινόχρηστους χώρους.
Ένας διαχειριστής συμβουλεύει να παρθούν μέτρα ασφαλείας όπως να τοποθετηθούν κάγκελα στις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο, και επιπλέον πόρτες με καλό κλείδωμα στις κοινόχρηστες εισόδους υπογείων αποθηκών, ειδικά αν το ασανσέρ επιτρέπει την μετάβαση οποιουδήποτε στο υπόγειο.
Επίσης τοποθέτηση 24ώρου συστήματος καταγραφής κλειστού κυκλώματος στην είσοδο της πολυκατοικίας, και φυσικά το πιο απλό, οπωσδήποτε κλείδωμα της κεντρικής εισόδου κατά τις νυχτερινές ώρες και έλεγχο πριν ανοίξουν την κεντρική είσοδο. Ειδικές συστάσεις σε ηλικιωμένους που είναι πιο ευάλωτοι.

aerasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο