Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Καθάρισαν τα κλαδιά από τους αγροτικούς δρόμους στη Χρυσοβίτσα (ΦΩΤΟ)



            Ευρεία επιχείρηση καθαρισμού των αγροτικών δρόμων πραγματοποιείται στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου. Πολλοί κάτοικοι του χωριού έκαναν παράπονα ότι οι δρόμοι ήταν επικίνδυνοι, αφού τα κλαδιά εμπόδιζαν την ασφαλή διέλευση των αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα υπήρχαν σημεία όπου δεν υπήρχε καθόλου ορατότητα και έτσι άμεση ήταν η επέμβαση από τον Δήμο Ξηρομέρου που έστειλε κλαδευτικό μηχάνημα για να καθαρίσει τους αγροτικούς δρόμους.
       Οι δρόμοι άνοιξαν, αφού κόπηκαν τα κλαδιά που είχαν κλείσει και έκαναν δύσκολη την διάβαση των αυτοκινήτων και καθαρίστηκαν τα ξερά χόρτα, η πυκνή βλάστηση τα φερτά υλικά και τα μπάζα από τις άκρες, τα οποία εμπόδιζαν τους διερχόμενους οδηγούς. 
       Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης τόνισε: «Ξεκινήσαμε με το κλαδευτικό μηχάνημα του Δήμου Ξηρομέρου, τον καθαρισμό κλαδιών που εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων στο αγροτικό οδικό δίκτυο. Οι εργασίες θα διαρκέσουν κάμποσες μέρες μέχρι και να λυθεί οριστικά το πρόβλημα από όλους τους δρόμους
     Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη, τον Αντιδήμαρχο Κώστα Λαϊνά, για την άμεση ανταπόκριση και την αποστολή μηχανήματος για τη βελτίωση της κατάστασης των δρόμων με την κοπή κλαδιών και δέντρων, την κοπή των χόρτων, έτσι ώστε να βελτιωθεί και  να αποκατασταθεί η οδική ασφάλεια στους δρόμους της Χρυσοβίτσας».........

























11 σχόλια:

  1. Ευγε , στον κ.προεδρο για το ενδιαφερο του. Καλυτερα να προλαβαινεις παρα να θεραπευεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να ευχαριστήσουμε θερμά. Έχουμε 2 τρακτέρ. Από τον Απρίλιο μέχρι και Οκτώβριο πρέπει να καθαρίζονται οι δρόμοι πρώτα οι κεντρικοί και μετά οι αγροτικοί.Όπως υποχρεούνται να κάνουν όλοι οι Δήμοι και η Περιφέρεια στους Εθνικούς και μεγάλους περιφερειακούς μεταξύ χωριών. Εννοείται ότι θα υπάρχει πρόγραμμα με χρονοδιάδραμμα για κάθε κύριο δρόμο Ξηρομέρου, κάθε περιοχή και κάθε χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα μεγαλο μπραβο στο δραστηριο προεδρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και στους εθελοντές του χωριού μας ένα μεγάλο μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΠΡΑΒΟ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΡΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?? ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?? ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ?? ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ? ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ?? ΔΥΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΙΑ..ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ?? ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS EINAI NTΡΟΠΗ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΜΗ ΜΑΣ..ΣΥΝΕΛΘΕ ΠΡΟΕΔΡΕ..
    ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως ειναι ΝΤΡΟΠΗ να γραφεις εσυ αυτα, εξαλλου δε νομιζω ο Προεδρος να θελει προβολη τον κρινουν οι χωριανοι του.Δε τον γνωριζω τον προεδρο ουτε εχω σχεση με το συγκεκριμενο χωριο η αληθεια πρεπει να λεγεται.Και αν νομιζεις ο.τι γνωριζεις τα παντα εισαι γελασμενος !!!! Αν υπονοεις κατι αλλο υπαρχουν και οι αρμοδιες αρμοδιες αρχες !! Για τον 16/04 8.24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ 8.24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς τον κύριο φορολογουμενο δημοτη Ξηρομερου.
    Γράφεται ότι ο καθαρισμός των δρόμων είναι αυτονόητο και δεν πρέπει να δημοσιευονται. Υπάρχουν στο Δήμο δύο τρακτέρ και χρησιμοποιούνται από όλα τα χωριά από Άνοιξη μέχρι Καλοκαίρι? Μόνο πού εμείς στο χωριό μας ζήτημα αν έχει έρθει μια φορά. Ο πρόεδρος έχει υποχρέωση να δημοσιευει και τα σημαντικα όπως το αρδευτικο στο καμπο, τα ομβρια ύδατα, το πόσιμο νερό κ. α και τα ασημαντα όπως λες εσύ τον καθαρισμό του κεντρικού δρόμου και των αγροτικών δρόμων για διευκόλυνση των κατοίκων και αποφυγή ατυχημάτων λόγω μη ορατοτητας του δρόμου. Όσο για τις ευχαριστίες τού προέδρου προς την Δημοτική Αρχή επιβάλλεται όταν σε βοηθάνε σε επίλυση σημαντικων ή άσημαντων προβλημάτων όπως το θεωρείς εσύ να ευχαριστεις τους αρμόδιους. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ανθρωπος ειναι κτηνος.
    Τουκαμες κακο;
    Σε σεβεται και σε τρεμει.
    Τουκαμες καλο;
    Σου βγαζει τα ματια.

    Χρυσοβιτσανοι θα πρεπει να σεβεσται και να εκτιμαται τον προεδρο σας.
    Μακαρι να υπηρχαν και αλλοι σαν αυτον.
    (Απο εναν Αστακιωτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο