Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη, η απόφαση του Δήμου Ξηρομέρου που αφορούσε την τροποποίηση της μελέτης κατασκευής της πλατείας των Φυτειών

            Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίου η απόφαση 48/2015 του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε την εδώ), που αφορούσε την τροποποίηση της μελέτης κατασκευής της πλατείας των Φυτειών. 
     Η ακύρωση έγινε μετά από προσφυγή του δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Τζαχρήστα.
     Ο κ. Τζαχρήστας είχε παρουσιάσει στο πρόσφατο παρελθόν αναλυτικά τις απόψεις και τις θέσεις του για το συγκεκριμένο τεχνικό έργο με παρέμβαση στο Blog μας (δείτε εδώ).
Δείτε εδώ την ακύρωση της απόφασης 48/2015.............










http://mytikaspress.blogspot.gr/

5 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕΤΑΚΙΑ ΙΚΑΝΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ.
    ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελεος..ας επεμβει ενας εισαγγελεας επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o kolovos ti leei??
    mipws fovatai???

    valte m to sxolio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΚΑΝΗ Ο Κ. ΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΗ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΤΕΚΤΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΗΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ.ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΗ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΥΠΕΘΡΙΟ ΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ (4,53) ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΟΥ. "ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΛΕΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ Η ΓΑΤΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ". ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΕΣ...MAUS ΠΑΝΕ ΜΕ ΣΩΣ ΜΠΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΗ PLATE ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ. ΑΣΕ ΜΕ Ν ΑΓΙΑΣΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ. ΜΗΝ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ. ΑΝΟΝΥΜΩΣ, για να μην μας πάρει ο διάολος ΕΠΩΝΥΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο