Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Σοκ στη Βόνιτσα: Εμφανίστηκε Καρχαρίας στον Αμβρακικό!!

      Σήμερα το πρωί παρέα νεαρών ψαράδων στη Βόνιτσα, είδαν ένα τεράστιο Καρχαρία να κάνει «Βόλτες»  πολύ κοντά στην Παραλία της Πόλης. 
       Αμέσως το νέο κυκλοφόρησε στη πόλη και επικράτησε πανικός! Γυναίκες άνδρες και παιδιά που ούτε καν τον είδαν έβαλαν τις φωνές και ούρλιαζαν από το φόβο τους. 
     Ο ένας από την παρέα των φίλων, που προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του, μιλώντας, ανέφερε ότι: «Πρόκειται για σκυλόψαρο, ένα είδος καρχαρία, που σπάνια συναντά κανείς στον Αμβρακικό. Ήμουν κοντά όταν ήρθε ο καρχαρίας. Η θέα του πτερυγίου στην επιφάνεια με πανικόβαλε. Προς στιγμήν φάνηκε ότι ήθελε να δαγκώσει τα αυτοκίνητα που ήταν παράνομα παρκαρισμένα στη Παραλία. Μετά την απόπειρα επίθεσης, το κήτος εξαφανίστηκε στα ανοιχτά και εμείς ακόμα τρέμουμε από το φόβο μας….»!!!
       Στον τόπο έχουν μεταβεί οι Δημοτικές αρχές και εκπρόσωποι του κέντρου Μέριμνας, η Αστυνομία, το λιμενικό, οι οποίοι εκκένωσαν την παραλία και κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του…
     Επί τόπου βρίσκονται και περιβαλλοντικές οργανώσεις (ΜΚΟ Βόνιτσας) οι οποίες τονίζουν πως θα πρέπει να μην πειράξει κανείς τον Καρχαρία και να αφεθεί ελεύθερος προκειμένου να εξοικειωθεί με το περιβάλλον του.
   Πάντως μέχρι στιγμής ο καρχαρίας κυκλοφορεί ανενόχλητος στον Αμβρακικό, ενώ πολλοί Βονιτσάνοι αστειευόμενοι μεταξύ τους λένε ότι θα πάνε για να τον ψάξουν…..

Δείτε φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο που έχουν καταγράψει τον Καρχαρία.....



     Καλή Πρωταπριλιά σε όλους και μη ξεχνάτε μπορεί να είναι και καλό να μας «κοροϊδεύουν» μόνο για μία μέρα!...
Καλό μήνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο