Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ Απέδρασε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη

      Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.
     Η Βίκυ Σταμάτη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο φρουρούμενη από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι ο θάλαμος ήταν άδειος, στις 5.45 το πρωί, οπότε ενημερώθηκε και η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της.
  Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης.
    Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», ο πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου Ισίδωρος Πρώιος εκτίμησε ότι η απόδραση ήταν πιθανότατα υποβοηθούμενη καθώς η κ. Σταμάτη φρουρούνταν σε τρεις βάρδιες ενώ η μπαλκονόπορτα, από όπου εικάζεται ότι δραπέτευσε, διέθετε λουκέτο.....

 
    Χθες, το δικαστήριο είχε απορρίψει νέα αίτηση αποφυλάκισης της Βίκης Σταμάτη. Μίλησα χθες μαζί της, μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης, δήλωσε ο ένας εκ των συνηγόρων της, Φρ. Ραγκούσης, στην ίδια εκπομπή. Ο ίδιος ανέφερε ότι κατά τη συνομιλία τους, τού είπε: «Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή και εγκαταλελειμμένη στο Δρομοκαΐτειο. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι κοντά στο παιδί μου».
      Να επιστρέψει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, παρακάλεσε την κόρη της, η μητέρα της καταδικασμένης σε ποινή κάθειρξης 12 ετών Βίκυς Σταμάτη. Η μητέρα της κ. Σταμάτη, δήλωσε στην εκπομπή ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες το βράδυ μαζί της την άκουσε ιδιαίτερα στεναχωρημένη ενώ και στο παιδί της, με το οποίο μίλησε επίσης στο τηλέφωνο, δήλωσε αδιάθετη.

http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο