Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Επισημάνσεις Παναγιώτη Στάϊκου για τον δρόμο Άγιος Δημήτριος - Πλατυγιάλι

Προς  
Τον Δήμαρχο Ξηρομέρου
Κύριο  Ερωτόκριτο  Γαλούνη

Κύριε Δήμαρχε
      Θέλω να συγχαρώ και εσάς, αλλά και τον Αντιδήμαρχο κύριο Αποστόλη Πανταζή  για την  επιτυχημένη  διοργάνωση του Τουρνουά μπάσκετ παίδων, το οποίο αποτελεί  σημαντική  διαφήμιση  για τον Αστακό.
      Εν όψη  καλοκαιριού  όμως υπάρχει  μια ανοικτή πληγή, από το σταμάτημα των  εργασιών του πολύ σημαντικού έργου της κατασκευής του σύγχρονου Αυτοκινητόδρομου Πλατυγιάλι-Άγιος Δημήτριος, η οποία  όχι μόνο μπορεί  να δυσφημίσει τον Αστακό, αλλά   να φέρει και οικονομική καταστροφή,   αφού κανένας δεν θα θέλει να έλθει στον Αστακό και στον Μύτικα από αυτό τον δρόμο. Αυτή η κατάσταση που κρατάει 14 μήνες, έχει εξαντλήσει  τα όρια υπομονής όλων.
      Γνωρίζω πολύ καλά ότι η παύση των εργασιών, ένεκα της διακοπής  της  χρηματοδότησης  δεν οφείλεται   σε εσάς η  στον  Περιφερειάρχη , αλλά στο Υπουργείο....



     Σας παρακαλώ να αναλάβετε πρωτοβουλία μαζί με τον Περιφερειάρχη, τους Τοπικούς Βουλευτές, αλλά και τον Συμπατριώτη μας Υπουργό  κύριο Στρατούλη  και θα έχετε και όλους εμάς δίπλα σας, προκειμένου  να  υπάρξει πίεση  στο Υπουργείο Υποδομών , για  άμεση εξόφληση των οφειλόμενων χρημάτων στην κατασκευάστρια εταιρία, για   να αρχίσουν οι εργασίες του έργου πάλι, γιατί εάν ο δρόμος μείνει όπως είναι σήμερα και το καλοκαίρι, αυτό θα σημάνει   την οικονομική καταστροφή Αστακού  και  Μύτικα.

Αστακός 20/4/2014
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΣΤΑΚΟΥ

3 σχόλια:

  1. Κ ΣΑΙΚΟ ΚΑΛΩΣ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΗ ΣΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΤΗ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΕΠΙΒΑΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΕΞΩΔΑ ΚΑΙ ΟΚΟΥΣ.ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΗ Ο ΔΗΣΜΗΡΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΦΤΑΙΝΕ ΔΗΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΛΕΤΗ. ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ? ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ? ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ. Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΡΒΑΖΕ. ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΓΟΝ......
    Κοι Κοι Δήμαρχοι να πληρωθεί ο μελετητής του έργου που άφησε το δίκτυο ύδρευσης κάτω από την νέα κατασκευή......
    ΕΠΕΙΓΟΝ.....
    Ελλάς το μεγαλείο σου , με τους μελετητές και τους συμβούλους σου...

    Ναι Ναι Κοι Δήμαρχοι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο