Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Παλικαρίσια η ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ νίκησε εκτός έδρας τους ΝΕΟΥΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ με 1-2 και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην άνοδο προς την Β!

ΦΩΤΟ-ΚΕΙΜΕΝΟ: Τζένη Παπαδημητρίου 

       Με πάθος και καρδιά, οι παίκτες της ΑΕ Χρυσοβίτσας κατάφεραν μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα των Νέων Ναυπάκτου με 1-2, κάτι που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στην Β΄Κατηγορία της ΕΠΣΝ Αιτ/νίας!
       Όλοι οι παίκτες ήταν συγκινητικοί έδωσαν οτι είχαν και δεν είχαν σε άμυνα και επίθεση για να φτάσει η Χρυσοβίτσα σε άλλη μία νίκη και να πλασαριστεί σε θέση ανόδου. 
       Η Χρυσοβίτσα χρειάζεται άλλη μια νίκη την επόμενη (6η αγωνιστική και τελευταία) κόντρα στην Θύελλα Αγίου Ανδρέα στο γήπεδο της για να κερδίσει επάξια την άνοδο της.
Η Βαθμολογία έχει ως εξής: 
        Οι ποδοσφαιριστές της Χρυσοβίτσας έκαναν μια καλή εμφάνιση και δικαίως άξιζαν τη νίκη.......

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....



    Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας με πολλές συγκινήσεις και ευκαιρίες. Τα γκολ της Ξηρομερίτικης ομάδας  πέτυχαν ο Αχιλλέας Ζορμπάς και ο Θανάσης  Ζορμπας στο πρώτο ημίχρονο. 
    Να επισημάνουμε ότι στο γήπεδο παρευρέθησαν και ενίσχυσαν την ομάδα με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβιτσας κος Γιάννης Χρόνης,  ο εφημέριος και καταγόμενος από Χρυσοβιτσα πάτερ Παναγιώτης Χαντζής και αρκετός κόσμος από το χωριό για ενίσχυση της ομάδας. 
Σ υ γ χ α ρ η τ η ρ ι α….
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο