Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Μαγγίνα [εικόνες]




       Η σορός θα μεταφερθεί αύριο Κυριακή στον Αστακό, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου,  όπου στις 14:00μμ θα ψαλλεί τρισάγιο,  προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Κοσμά.  Η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο του Αστακού.

      Συγγενείς, πολιτικοί, φίλοι και απλός κόσμος βρέθηκαν σήμερα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, για το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Μαγγίνα.
     Η νεκρώσιμος ακολουθία του πρώην υπουργού, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή, σε ηλικία 66 ετών, εψάλη στον ναό των Αγίων Θεοδώρων.
      Στην νεκρώσιμη ακολουθία ήταν, μεταξύ άλλων, οι Κώστας Καραμανλής, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Βουλγαράκης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Μαριέττα Γιαννάκου, Δημήτρης Σιούφας και Θάνος Μωραΐτης.........


     Η σορός του εκλιπόντος θα μεταφερθεί στον Αστακό, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Βασίλη Μαγγίνα, όπου και θα ταφεί αύριο Κυριακή.























iefimerida.gr  
http://www.protothema.gr/

1 σχόλιο:

  1. Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του διακεκριμένου συμπολίτη μας Πρώην Υπουργού Βασίλη Μαγγίνα, ο οποίος εκτός από επιτυχημένος πολιτικός ήταν και ένας έντιμος, ενάρετος άνθρωπος και εξαίρετος οικογενειάρχης , με τον οποίο όταν εκείνος ήταν Υπουργός και εγώ Δήμαρχος είχαμε μια άριστη συνεργασία, για την οποία είχα εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες μου.
    Παναγιώτης Στάϊκος
    Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο