Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ξεχωριστό γλέντι χθες από το Σύλλογο Φυτειωτών στην Αθήνα



        Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε ο χορός  του Συλλογου Φυτειωτών «το ΛΙΓΟΒΙΤΣΙ», χθες Σάββατο 14 Μαρτίου 2015,  στο Κέντρο εκδηλώσεων  «ΟΡΦΕΑΣ» στην Καλλιθέα. 
      Από νωρίς ο χώρος του κέντρου γέμισε ασφυκτικά. Δεκάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν το «παρών» ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. 
     Στην επιτυχημένη εκδήλωση ο πρόεδρος Δημοσθένης Κουτσομπίνας, καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την τόσο μεγάλη προσέλευσή του και αμέσως μετά απηύθυναν χαιρετισμούς ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Παναγιώτης Βραχάς, ο δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Κολοβός Χρήστος και ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών Μπάμπης Κουβέλης..........

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....

 
      Στη συνέχεια εμφανίστηκε καμαρωτά το χορευτικό τμήμα που ήρθε από τις Φυτείες, με τους μικρούς χορευτές να «κλέβουν την παράσταση» και να καταχειροκροτούνται.
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: 
Ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Παναγιώτης Βραχάς, ο δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Κολοβός Χρήστος, ο Γιάννης Ζορμπάς Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου και αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου,  ο τοπικός σύμβουλος Κώστας Στάμος, ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρόεδρος Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρίας Παναγιώτης Κοντός, ο αντιπρόεδρος Πνευματικού κέντρου Ρουμελιωτών και επίτιμος πρόεδρος συλλόγου το Λιγοβίτσι Μπάμπης Κουβέλης, ο  πρόεδρος Ομοσπονδίας Ξηρομέρου Δημήτρης Στεργίου, ο  επίτιμος πρόεδρος ΠΑΝ.ΣΥ Σάββας Αλέκος, από το σύλλογο Αετού ο πρόεδρος Νίκος Τρυφιάτης και ο γραμματέας Καραμπέκιος Γιώργος, από το σύλλογο Στάνου ο ειδικός γραμματέας Καραδήμας Σπύρος, από τον περιβαλλοντικό σύλλογο Χρυσοβίτσας  ο Ζορμπάς Μακης, από το σύλλογο Κωνωπίνας ο Ταμίας Καρατσόλας Χριστόφορος, από το σύλλογο Ακαρνανικό Φως ο πρόεδρος Βασίλης Σαλτογιάννης, ο ταμίας Μπέτσης Γιάννης, ο γραμματέας Ζανιάς Δημήτρης, ο ταμίας της ομάδας Ακαρνανικός Φώτης Μανδύλης και ο βετεράνος παίκτης του Ακαρνανικού Φυτειών Τάσος Σπαής. 
Συγχαρητήρια στο σύλλογο και πάντα τέτοια!!





































































































4 σχόλια:

  1. Μπραβο στον προεδρο και στα παιδια.μπραβο στην ενεργια που κανανε να φερουν το χορευτικο απο το χωριο.αυτο ειναι πολιτισμος.καλη επιτυχεια σε οτι και να κανεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ειναι φυγανε μερικοι διοτι δεν κανανε στο συλλογο αυτο φανηκε ξεκαθαρα και του χρονου παιδια συνεχιστε ετσι.μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποιοι κατηγοραγανε αδικα.φετος τους δειξανε για τα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν αξέχαστη βραδιά αλλά εμείς που χορεύαμε δεν μας δείχνει η κάμερα από κοντά και δείχνει τους άκυρους. ΛΟΛ! ΜΕ ΤΡΩΕΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο