Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Με ιδιαίτερη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Χρυσοβίτσας «Τα Κόροντα»



       Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα», χθες Κυριακή μεσημέρι 15 Μαρτίου 2015, στην Ταβέρνα Καπετάνιος στα Κάτω Πετράλωνα. 
     Η ζωντανή μουσική και τα όμορφα τραγούδια ανέβασαν το κέφι στα ύψη και όλοι χόρεψαν, διασκέδασαν και απόλαυσαν ένα όμορφο μεσημέρι. Η διάθεση, η ζεστή ατμόσφαιρα και το κέφι έκαναν το μεσημέρι να κυλίσει όμορφα και ξεχωριστά.  
     Ο πρόεδρος του συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισαν τον κόσμο και τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του.............

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....



    Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μέλη και φίλοι του συλλόγου, όπου μεταξύ άλλων οι: Ο  πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομέρου Δημήτρης Στεργίου,  ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου Κ. Γεωργούλας, ο πρόεδρος της Τ.Κ Αγραμπέλου Δημήτριος Τάγκας, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπελιωτών Δημήτρης Μπολίκας και ο έφορος Δημοσίων σχέσεων Βασίλης Μπαμπάνης, από το σύλλογο Βασιλοπουλιωτών ο πρόεδρος Ηλίας Κούγγελης και ο Ιωάννης Χολής, κ.α.














































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο