Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Κώστας Τριαντακωνσταντής: Οι απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας γεννούν με-ΓΑΛΑ ερωτήματα…

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...
       Από την φιλόξενη τούτη ιστοσελίδα πληροφορηθήκατε για την απευθείας ανάθεση που έκανε ο κ. Αποστολάκης. Αφορούσε χρηματικό ποσό 5.000 ευρώ για προμήθεια σε γάλα εβαπορέ από super market της Βόνιτσας. Περίπου 5 τόνοι γάλα
    Απίστευτο και όμως αληθινό. Μετά τη κατακραυγή του κόσμου αναγκάστηκε ο κ. Αποστολάκης να κάνει ανάκληση αυτής της απόφασης.
    Σας πληροφορούμε, με αίσθηση ευθύνης και αποφασιστικότητας, ότι θα αναγκαστεί ο κ Αποστολάκης να ανακαλέσει πολλές  απευθείας αναθέσεις.

Αγαπητοί αναγνώστες,
      Μετά από όλα αυτά το φυσιολογικό θα ήταν να υπάρξει αντίδραση από τη μείζονα τουλάχιστον αντιπολίτευση. Μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή που γράφουμε, κάτι τέτοιο δεν υπήρξε. Τυχαίο; Όχι βέβαια. 
Διαβάστε, σκεφτείτε και αντιδράστε:

ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ


















ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ



ΗΜΕΡΟΜ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ
ΠΟΣΟ
Λοιπές παροχές σε είδος ( ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ)
20/2/2014

63Α

1400





20/2/2014

64Α

1389,06





20/2/2014

65Α

1400





20/2/2014

66Α

800








ΣΥΝΟΛΟ
4989,06





















Η προμήθεια έγινε από super market της Βόνιτσας.....



    Στις 20-2-2014 με Δήμαρχο τον κ. Σολδάτο, Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο οικονομικών τον κ. Φερεντίνο έχουμε την έκδοση τεσσάρων ενταλμάτων πληρωμής (όπως φαίνεται στο πίνακα)  συνολικού ποσού περίπου 5.000 ευρώ.

Καταλάβετε γιατί δεν αντέδρασαν;
ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Χθες 4-3-2014  με ηλεκτρονική μου αίτηση προς τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησα όπως στη συνεδρίαση του ΔΣ του μηνός Μαρτίου, τεθεί ως θέμα ημερησίας διάταξης «Εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων βιολογικού καθαρισμού Παλαίρου-ΔΕΠΟΣ – Πογωνιάς και υποθαλάσσιος αγωγός».  

ΟΨΟΜΕΘΑ….

11 σχόλια:

  1. Δεν ξερουμε αν ειναι επισημο αυτο το χαρτι και δευτερον αν οντως πηραν γαλα δεν το πηραν απο ενα σουπερ μαρκετ κλειστο!Με τετοιο μισος που εχει ο κ.Τριαντακωνσταντης για τον Σολδατο και τον Φερεντινο φυσικο ειναι να γραφει οτι θελει!,Το δαμε και την δευτερη κυριακη που τον στηριζε τον κ.Αποστολακη τοσο ζεστα,Πιστευω οτι τα ξαναβρηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γάλα ήταν από κατάστημα κλειστό εδώ και 2 χρόνια; τελικά πληρώθηκε; τι έγινε; ένα κομμάτι χαρτί που δεν λέει τίποτα είναι αυτό. Που είναι το ένταλμα; που είναι το διαύγεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ.ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΝΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΡΑΖΟΥΝ?Η ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3,5χρονια μεσα στην κλεψια και στην λαμογια..Επισης κ. Τριαντακωσταντη δεν σας ενημερωσαν καλα για το χρεος που ειχε ο κ.Σολδατος στη Δεη?? Μαλλον οχι... Οταν ενημερωθεις και γιαυτα ενημερωσε μας και εμας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους μάθαμε την αλήθεια για το γάλα. Επί Σολδάτου. Όσοι κατηγόρησαν αμέσως ή εμμέσως τη σημερινή δημοτική αρχή, αν σέβονται τους αναγνώστες και πρωτίστως τον εαυτό τους, οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη.
    ΥΓ. Και να μη δημοσιευτεί το σχόλιο, αφου δεν έχει κακιές λέξεις, η αλήθεια πλέον συζητείται, καθώς και ο ρόλος συγκεκριμένων ατόμων που έχασαν τη κουτάλα. Αποκαλύπτεται ο ρόλος τους.Δυστυχώς, οι γκαιμπελικές μέθοδοι ορισμένων επαγγελματιών της κατασυκοφάντησης δεν παιρνούν πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας λες ότι έχει στοιχεία και επιμένεις να σου δώσουν λόγο στο ΔΣ, έξω και πέρα απο τις διαδικασίες. Όπως και ο λαός που ΔΕΝ σε ψήφισε, έτσι και το ΔΣ δεν θέλει.
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ, ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΟ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    Άλλωστε όλα τα στοιχεία που αναφέρεις και μάζεψες μετά «από μακροχρόνιο κόπο και προσπάθειες» είναι γνωστά . Ξένο χωράφι ποτίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟΥς ΠΕΝΤΕ ΤΟΝΟΥΣ ΓΑΛΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΟΛΔΑΤΟΥ; ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.
    ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΛΗΓΜΕΝΟ ΓΑΛΑ;
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι προσπαθεί να αποδείξει ; Αν έχει στοιχεία, να τα πάει στον εισαγγελέα. Καταλαβαίνω πόσο βαθειά είναι η πίκρα του κυρίου, επειδή δεν τον εξέλεξε ο λαός. Διαφορετικά, γιατί να επιμένει δημοσιεύοντας γνωστά στοιχεια; Τι προσφέρει ; μέχρι σήμερα, απολύτως τίποτε. Άντε γειάααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ.Ο ΝΥΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ 5 ΤΟΝΟΥΣ ΜΑΖΙ.ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΒΥΤΙΑ.ΠΑΛΙΑ ΤΟ 2009 ΒΟΘΡΩΝ ΤΩΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσα χρήματα χρωστάνε στο δήμο,οι διάφοροι γύρω γύρω ψάξτε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε μου υστερα απο τοσο καιρο τα υπηρεσιακα αυτοκινητα ξανα στο δημαρχειο.τελικα και ο αγιος τρομαρα θελει.να σαι καλα που ανοιγεις τα ματια των ζαβερδιανων,ας μαθουν οτι αυτο που να τα αραζουν στο πρατηριο-σνακ μπαρ του αντιδημαρχου ειναι παρανομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο