Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Της λακκούβας (δρόμος Κατούνα-Τρύφου) το ανάγνωσμα… και από το ΠΑΡΟΝ!

Λεφτά υπάρχουν στο Δήμο Ακτίου ..αλλά όχι για να κλείσουν οι επικίνδυνες λακκούβες!

       Παρασυρόμενοι μάλλον απο την παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ η Δημοτική Αρχή Ακτίου – Βόνιτσας , προτιμά να μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε σερπαντίνες και καρναβάλια και αψηφά τα μεγάλα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των χωριών του Καλλικρατικού Δήμου! 
      Παρακολουθώντας το έγκριτο ιστολόγιο xiromero news πέσαμε πάνω σε ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ που αποτυπώνει την τραγική και συνάμα επικίνδυνη κατάσταση του επαρχιακού δρόμου Κατούνα – Τρύφος! 
   Οι έντονες βροχοπτώσεις του φετινού χειμώνα έχουν επιβαρύνει εξαιρετικά το δρόμο όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, και οι κάτοικοι πλέον έχουν φτάσει σε απελπιστικό σημείο!.........


     Οι ενοχλήσεις στη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο πολλές απο κατοίκους αλλά συναντούν τοίχο! Η νέα δημοτική αρχή φαίνεται έχει άλλες προτεραιότητες και ιδίως να φέρει την πολιτιστική άνοιξη (επιλεκτικά βέβαια) στα χωριά και στα μητροπολιτικά κέντρα των πρώην Καποδιστριακών Δήμων! 
      Πριν απο μερικές μέρες με απόλυτη διαύγεια και με μεγάλο καμάρι δημοσίευσε η δημοτική αρχή Αποστολάκη το άνισο μεν , κοστολογημένο δε χρηματοδοτικό της πρόγραμμα για τα καρναβάλια το οποίο ούτε λίγο , ούτε πολύ ανήλθε στις 12.000 ευρώ!
       Πολλά δεν είναι κατα αρχάς τα χρήματα κ. Αποστολάκη όταν ολόκληρος Δήμος Αγρινίου μοίρασε για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις οι οποίες ξεκινούσαν απο την Τσικνοπέμπτη γύρω στα 1000 (χίλια) ευρώ!
      Ναι πολύ καλά διαβάζετε χίλια ευρώ στο Δήμο Αγρινίου με 10 πρώην Δήμους Καποδιστριακούς και 12.000 ευρώ στο Δήμο Ακτίου! 
    Βέβαια ο Δήμος Αγρινίου ζήτησε απο τους Τοπικούς Συλλόγους και απο επαγγελματίες της πόλης και των περιχώρων στήριξη και ενεργοποίησε πολλούς εθελοντές. 

       Στο Δήμο Ακτίου φαίνεται που υπάρχουν και πολλοί Παπανδρεικοί όπως απέδειξαν οι πρόσφατες εκλογές “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” και φυσικά ούτε εθελοντές χρειάζονται, ούτε επαιτούν για μερικές χιλιάδες ευρώ! 
Διατηρούν τα έθιμα τους και είναι γαλαντόμοι! 
    Τώρα λεφτά για να κλείσουν οι λακκούβες (για να μην σκοτωθεί κανένας δηλαδή) δεν φαίνεται να υπάρχουν! 
    Υπάρχει όμως πολιτισμός τι κι αυτό γεμίζει τους Δημοτικούς Άρχοντες !
Αν ρωτάτε τώρα πως οι κάτοικοι βλέπουν όλα αυτά ;
Νομίζουμε πως έχουμε απάντηση!
     Απο τώρα έχουν καταλάβει τι τους περιμένει και είναι πεπεισμένοι πως και η νέα Δημοτική Αρχή θα επιδείξει την ίδια αδράνεια με την προηγούμενη! 
     Αυτο φυσικά δεν το λέμε εμείς, το λένε μεγαλόστομα πλέον και ανοιχτά αρκετοί Δημότες της περιοχής που έχουν χάσει κάθε ελπίδα τους απο πολύ νωρίς!

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!!!
         Αλήθεια δικαιολογείτε σε τέτοιους καιρούς μια δημοτική αρχή να μοιράζει 12.000 ευρώ για Καρναβάλια όταν υπάρχει ένας τέτοιος δρόμος στον οποίο καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες αυτοκίνητα και έχουν καταγραφεί δεκάδες ζημιές;

http://www.paronetol.gr/




4 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ .ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΥΝ. Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ Η ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νά ηταν μόνο ο δρόμος.Βασικές υποδόμες του χωριού εχούν παράδοθει στη μοίρα τους.Ας ρίξουμε μία ματιά στο νεκροταφείο του χωριού οπου η κατάσταση είναι απερίγραπτη, κυριολεκτικά δεν πάει αλλο. Ας μιλήσουμε γιά το σκάνδαλο των ιαματικών λουτρών οπου εχουν διαλυθεί τα πάντα και εχουν και αυτά παραθοδεί στο χαλασμό.Πολλά μπορούμε να πούμε, αλλά καί πάλι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα κυριάρχισαν και τώρα να τα επίχειρα. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όλα αυτά τα αναμασημένα, τα κατάφερε ο Αποστολάκης σε 5 μήνες ; Δεν έχετε το θάρος να αποδώσετε ευθύνες εκεί που πρέπει. Όσο για τα λουτρά τρύφου, ρώτα το Κώστα τον εκαθαριστή που είναι η υπόθεση. Έτσι είναιι η κουτάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο