Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Κώστας Τριαντακωνσταντής: Ερωτήματα για ΝΕΣΤΟΣ και Ειδικό συνεργάτη Σολδάτου!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


Αγαπητοί Αναγνώστες,
       Η πρώτη σημερινή σας ενημέρωση αφορά τις απευθείας αναθέσεις που έγιναν στην:
Ρωτάμε τον κ. Σολδάτο και τον κ. Φερεντίνο:
1)-Η ΝΕΣΤΟΣ ΑΤΑΠ, ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΚΟ κατά τη διάρκεια της θητείας σας εισέπραξε και άλλα χρήματα από το Δήμο και πόσα; Τι άλλες υπηρεσίες παρέσχε στο Δήμο;
2)-Ποιο φυσικό πρόσωπο εισέπραξε το ανωτέρω ποσό των 17.697,24 ευρώ εκ μέρους της  ΝΕΣΤΟΣ και με ποια ιδιότητα; Καθώς και άλλα αν υπάρχουν;...........



Επίσης  έχουμε τα παρακάτω ποσά που επράχθησαν  από φυσικό πρόσωπο:

326Α
3/4/2015
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ << ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ>>
3690

1481Α
29/11/2013
Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου


3690

                                                                                                 ΣΥΝΟΛΟ 7580                         

Ρωτάμε τονκ.Σολδάτο και τονκ.Φερεντίνο:

Το φυσικό αυτό πρόσωπο εισέπραξε άλλα χρήματα και πόσα κατά τη διάρκεια της θητείας σας. Αν ναι, ποιες υπηρεσίες παρέσχε στο Δήμο ;
Τον άνθρωπο αυτό δεν γνωρίζω ούτε στην όψη.

Αγαπητοί Αναγνώστες 
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η δεύτερη  ενημέρωση αφορά ένα ειδικό συνεργάτη του προηγούμενου Δημάρχου. Το παρακάτω έγγραφο μου δόθηκε για ένα θέμα που αφορά το λιμάνι της Πογωνιάς και για το οποίο έγραψα στο παρελθόν και θα γράψω περισσότερα προσεχώς. 
Καλώ τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους υποστηρικτές των απευθείας αναθέσεων να επισκεφτούν το λιμάνι. Επίσης καλώ και τους υπηρεσιακούς παράγοντες να επισκεφθούν το λιμάνι . Είναι σίγουρο ότι θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα.
Έχουμε λοιπόν το έγγραφο.  Το έγγραφο περιγράφει τις υποχρεώσεις  του ειδικού συνεργάτη του  Δημάρχου καθώς και τις ετήσιες απολαβές του.
Τον ειδικό αυτόν συνεργάτη δεν γνωρίζω ούτε στην όψη. Το όνομα το έσβησα εγώ από τη δημοσίευση για ευνόητους λόγους.
Δείτε το: 





Ρωτάμε τον κ.Σολδάτο, τον κ.Φερεντίνο, τους υπηρεσιακούς παράγοντες που υπέγραφαν για την είσπραξη αυτών των χρημάτων από τον ειδικό συνεργάτη , ποια διάταξη και νόμος προβλέπει αμοιβή 30.000 ευρώ περίπου; Αν μας πουν , το θέμα κλείνει.
Σας ενημερώνω ο ειδικός συνεργάτης υπήρξε σύμβουλος,  από 23-3-2004 μέχρι 2-5-2014 (πάνω από 10 χρόνια)  που παραιτήθηκε,  του Δημάρχου Δήμου Κεκροπίας ,στη συνέχεια Δήμου  Παλαίρου και στη συνέχεια του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.
Αν δεν υπάρχει διάταξη που να προβλέπει αυτή την  υψηλή αμοιβή, ρωτάμε τον κ Αποστολάκη ως προϊστάμενο και της οικονομικής υπηρεσίας τι θα κάνει; Θα κινήσει τη διαδικασία που προβλέπεται σε αυτή τη περίπτωση;

Πολιτικό Σχόλιο: Σε κάθε περίπτωση κάποιοι αποφάσισαν ότι η κρίση είναι για τους κοινούς θνητούς. Για τους  ειδικούς συνεργάτες τους δεν ισχύουν αυτά. Είναι αυτοί υπεράνω όλων.
Αλήθεια κ.Σολδάτο μπορείτε να μας πληροφορήσετε την συμβουλή που σας έδωσε,  ο εν λόγω συνεργάτης ,όσο αφορά για παράδειγμα τη θέση των  κτιρίων του βιολογικού καθαρισμού , και του υποθαλάσσιου αγωγού  μεταφοράς των λυμάτων Παλαίρου-Δέπος- Πογωνιάς; Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον η πληροφόρηση μας. 
Δεν βλέπατε και οι δύο ότι δεν είναι η ενδεδειγμένη θέση και η σωστή κατάληξη και να αντιδράσετε; Δυστυχώς για το τόπο δεν το πράξατε.

Αγαπητοί Αναγνώστες     
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ 

 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)Οι τρείς αντιδήμαρχοι(ο κ Στούπας, ο κ Τσακάλης, ο κ Σώζος) που δεν πήγαν στο Δημοτικό Συμβούλιο που ψηφίζονταν ο απολογισμός του 2013 όλα αυτά ( και αυτά που θα ακολουθήσουν) τα ήξεραν.
Δεν είχαν το πολιτικό θάρρος, ούτε το πολιτικό ανάστημα,  της θετικής ή αρνητικής ψήφου. Γιατί άραγε;
Δήμαρχε κ Αποστολάκη τι ακριβώς παραλάβατε; Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείτε να μας πληροφορήσετε. Το ότι μέχρι στιγμής (πέραν από μισόλογα στο Δημοτικό Συμβούλιο) δεν το κάνατε μόνο τυχαίο δεν είναι. Γιατί άραγε;
Ο κ Δήμαρχος και βέβαια τα ήξερε. 
Οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που ψήφισαν θετικά στο απολογισμό του 2013 τα ήξεραν αυτά;(και αυτά που θα ακολουθήσουν;).
Οι κύριοι Αντιδήμαρχοι θα μας απαντήσουν αν συμφωνούν;
Στο μέλλον πάντως θα αναγκαστούν να απαντήσουν.
ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΗΛΙΟ.

2) Ο Διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος του Δήμου είναι κατά τη ταπεινή μου  γνώμη  μονόδρομος.

22 σχόλια:

  1. φανταζομαι σας εχει τρομοκρατησει η νεα δημοτικη αρχη και τα βαζετε με την προηγουμενη αλλα να ξερετε οσο λασπη και να ριξετε στον Σολδατο και στον συνεργατη του δεν λερωνωντε!Ντροπη σας να μιλατε γιαυτους ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΑΛΟ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙ ΚΛΕΦΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχετε τοσο μανια με τον δημο τους πρωην και τους νυν που βλεπετε φαντασματα,Δεν θα σας ακολουθησουμε και καλο ειναι να σταματησετε γιατι εξοργιζεται και τους δημοτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως κύριε κώστα ο συγκεκριμένος κωδικός είναι και για τους δυο ειδικούς συνεργάτες του δημάρχου και οχι έναν;Για ενημερωθείτε καλύτερα γιατί στον αστακό το ίδιο ποσό είχαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τουλαχιστον αυτος ηταν νομιμος.Για κανε μια βολτα τωρα στα δημαρχεια βονιτσας κατουνας και παλαιρου και θα δεις.Μιας και ενδιαφερεσαι και για εμας τους ανεργους.ΜΑΥΡΗ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα 1000 ευρω που επαιρνε το μηνα σαν συνεργατης ηταν πολυ λιγα για την δουλεια που εκανε,Εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρανομία υπάρχει?αλλιώς μια απο τα ιδια απλά για να φαινόμαστε στα sites κάθε τόσο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρανομια υπαρχει στην νεα δημοτικη αρχη.πηγαινετε στο διαυγεια εκει που λεει καθαρισμος κατουνας και παλαιρου να δειτε τα ονοματα που εχουν βαλει για τα 530 ευρω,δεν εχουν καμια σχεση μα απολυτως καμια σαν εργαζομενοι στον δημο!ουτε στην χουντα δεν γινοταν αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο συγκεκριμένος συνεργάτης έφερε τον δήμαρχο στην Βόνιτσα,τα υπόλοιπα έρχονται απλά.Η πολιτεία να κάνει πόθεν έσχες σε όλους αυτούς που διαχειρίστηκαν το χρήμα του Ελληνικού λαού και να το πάρει πίσω.Λεφτά υπάρχουν και όχι να παρακαλάμε την Ευρώπη.Ας πληρώσουν επιτέλους.Βάλε το όνομα μην φοβάσαι κύριε Κώστα,συνέχισε μπράβο σου.Είναι εξαφανισμένα,μετακόμισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί ο κύριος Σολδάτος δεν είχε μαύρη εργασία;Ακόμη απλήρωτοι είναι βρέ... !Τα λεφτά τους ζητάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βλέπουμε ότι εύκολα βρίσκουν χρήματα για ειδικούς συμβούλους. Αμέσως μετά ανακαλύπτουν ότι δεν φτάνουν τα λεφτά και προχωρούν σε αυξήσεις.
    Ποιός πέρνει σήμερα τριάντα χιλιάδες ευρώ το χρόνο;
    Ν Τ Ρ Ο Π Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυριε τριαντακωνσταντη σας βαρεθηκαμε πια επιτελους τελος ολοι σας φταινε τα μαυρα τα ασπρατιποτα και στο φιναλε σε ολους τους δημους γινονται αναλογιστειτε την δικη σας ζωη και αφηστε τους αλλους αλλωστε γιαυτο υπαρψει και η ψηφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Κώστα θα σας πρότεινα αντί να βάζετε τις συμβάσεις στα βlog να σας δώσουν από τον δήμο τις καταστάσεις μισθοδοσίας όλων των συνεργατών τα τελευταία 12 χρόνια. εκεί θα δείτε και σας το λέω με μεγάλη βεβαιότητα όμορφα πράγματα. όπως πχ τα εκτός έδρας της κυρίας Μ.Ρ. στην προηγούμενη θητεία της ως ειδικός αλλά και τις υπερωρίες της και ρωτάω εγώ πόσα εκτός έδρας Αθήνα πάτρα κτλ. μπορούσε να έχει ενώ ήταν στο γραφείο του αποστολάκη καθημερινά! πόσα χρήματα έπαιρνε τον μήνα μαζί με τα έκτος και τις υπερωρίες, ας γελάσω και πόσα ο κύριος χημικός μηχανικός που τον κατηγορείτε: εκεί είναι το ψωμί κύριε Κώστα, εγώ σας έδειξα τον δρόμο περπατήστε τον ώστε να μην γίνεται γέλιο ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιδη ακριβως η πολιτικη ειναι σοβαρη υποθεση τα υπονοουμενα και η πλαγια λασπολογια για την προιγουμενη δημοτικη αρχη ..δεν εχει τελος απο εναν μη εκλεγμενο που του δινει βημα ενα σαιτ και γραφει οτι νομιζη αν εχεται στοιχεια κγριε στον εισαγγελεα να σας βγαλω το καπελο οχι λασπη στον ανεμιστιρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο συγκεκριμένος σύμβουλος στη Βόνιτσα διέδιδε πως στο δήμο Παλαίρου είχε μόνιμη θέση και όχι θέση συμβούλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Τραντακωνσταντή
    Συνέχισε. Σου μεταφέρω τη γνώμη των συμπολιτών που πάσχουν και φοβούνται να μιλήσουν. διαβαζω τα σχόλια. είναι άσχετα με αυτό που καταγγελεις. Εσυ με αποδείξεις και αυτοί με αφορισμούς.
    Συνέχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Κώστα έτσι μην σταματάς,όλλα στο λαό τα παπαγαλάκια πονάνε κόπηκε η μάσα και για αυτό φωνάζουνε.Τους τιμώρησε ο λαός,τώρα μετακόμησαν.Μένουν και δουλεύουν σε άλλες ενότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΤΡΙΑΝΤ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ;
    ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΦΤΙΑΧΝΩ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Σολδατος αν ειχε μαυρα τους ειχε για λιγες μερες το καλοκαιρι και οχι απο την μερα που εκλεχτηκε μεχρι τωρα οπως το κανει ο Αποστολακης,ριξε μια ματια στο διαυγεια που χαριζει 500 ευρα (Ο Αποστολακης)σε ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με το δημαρχειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εισαι ψευτης φιλε μου ποτε δεν διαδωσε οτι ειχε μονιμη θεση και βλεπεις οτι εισαι ο μονος που λες κακη κουβεντα α και ο τριαντακωνσταντης αλλα αυτος εχει αλλοθι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλοι Αναγνώστες
    1) Πολλές διαχειρίσεις της τωρινής δημοτικής αρχής αλλά και της προηγούμενης δημοτικής αρχής τις έστειλα για έλεγχο νομιμότητας στους αρμόδιους της συντεταγμένης πολιτείας.
    2) Αν κάποιοι δεν δέχεστε τα ενυπόγραφα έγγραφα από το Δήμο, δεν μπορώ να κάνω κάτι για σας.
    3) Αν με τη φτώχεια, τη δυστυχία, την ανεργία που υπάρχει στη κοινωνία συμφωνούν κάποιοι να παίρνουν 30.000 ευρώ το χρόνο είναι δικαίωμα τους. Εγώ δεν συμφωνώ και το θεωρώ προκλητικό.
    4) Εγώ ούτε φοβάμαι, ούτε τρομοκρατούμαι από κανένα.Το μόνο που φοβάμαι είναι ο Θεός.
    5) Περιμένετε τις άλλες δημοσιεύσεις και μετά τα ξαναλέμε.
    Η τωρινή δημοτική αρχή μου αφαίρεσε το λόγο στην επιτροπή διαβούλευσης γιατί ενοχλούσαν οι θέσεις μου.
    6) Άμεσα ή έμμεσα μηνύματα για να σταματήσω τις δημοσιεύσεις εγώ δεν τα χαμπαριάζω.
    Το ποτάμι της ενημέρωσης δεν γυρίζει πίσω με οποιοδήποτε κόστος
    7) Κάνω πολιτικές εκτιμήσεις με συγκεκριμένα στοιχεία και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
    8) Υποδείξεις για τι θα κάνω πολιτικά δεν δέχομαι από κανένα.
    Υποδείξεις να κάνετε στους υπηκόους σας και σε αυτούς που ταΐζετε.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο