Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από αύριο Παρασκευή

         Σας διαβιβάζουμε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ - ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ – ΧΙΟΝΙΑ)  από την Παρασκευή 13-03-2015 έως και το Σάββατο 14-03-2015  και παρακαλούμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας να λάβετε τα απαραίτητα  μέτρα, τα οποία  προβλέπονται  στις σχετικές εγκυκλίους της  Γενικής  Γραμματείας  Πολιτικής  Προστασίας και στον σχεδιασμό σας, για αντιμετώπιση προβλημάτων από  αυτά.....



 Έκτακτο  Δελτίο Πρόγνωσης Επιδείνωσης Καιρού

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ  ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 13-03-2015 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ.

   1. ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-03-2015
       Α. ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ:  ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ (ΑΠΟ ΤΗΝ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ), ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
      Β. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣΠΕΡΙΟΧΕΣ          ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΜΕΤΡΑ.
   2. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14-03-2015 ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ  ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.                              

Υ.Γ.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site                           της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.
                                                     
  Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΕΓΑΣ
                                                                   
                            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο