Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Επικουρικοί γιατροί στα Κ.Υ Αστακού και Μύτικα και γραφείο ΙΚΑ στον Αστακό

          Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης. 
     Ο Eρ. Γαλούνης ενημέρωσε τον Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας Αστακού και Μύτικα από την υποστελέχωση τους τόσο σε ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Παράλληλα ο κ. Κουρουμπλής ενημερώθηκε και για τα κτιριακά προβλήματα των Κέντρων Υγείας. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα υπήρξε πρόβλημα ακόμη και με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αστακού, αφού δεν υπήρχαν χρήματα για να αλλάξουν τα λάστιχα…



      Ο Π. Κουρουμπλής έκανε δεκτά τα αιτήματα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου για στελέχωση των Κέντρων Υγείας με 5 επικουρικούς γιατρούς και στη συνέχεια με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, ενώ την επόμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνης θα συναντηθεί με την Δ/ντρια του Νομικού Προσώπου του Υπουργείου Υγείας για τη διευθέτηση των παραπάνω θεμάτων.
       Πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Ξηρομέρου ζήτησε τη δημιουργία γραφείου του ΙΚΑ στον Αστακό αίτημα που έγινε δεκτό από τον Αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δ. Στρατούλη και αναμένεται πολύ σύντομα η σύσταση και η στελέχωση του, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι της περιοχής, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να διανύουν πολλά χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του ΙΚΑ στο Αγρίνιο.

http://www.agrinioculture.gr/



3 σχόλια:

  1. Μπράβο Δημαρχάρα!Λύνεις όλα τα προβλήματα.Αντε και πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Βόνιτσα πότε θα ανοίξει γραφείο ΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεκτα εγιναν στην πραξει να δουμε αν θα γινουν κ τουλαχιστον αφου θα στηλει γιατρους να εχουν περισσοτερη πειρα απο απο αυτη που εχουν οι υπαρχοντες γιατροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο