Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Μουτζούρωσαν την Πινακίδα στο δρόμο Βόνιτσα-Λευκάδα, στη διασταύρωση προς Πάλαιρο!

        Σύμφωνα με το PALAIROS NEWS, πρόβλημα με την Πινακίδα που βρίσκεται στο δρόμο Λευκάδα-Βόνιτσα στη διασταύρωση προς Πάλαιρο αντιμετωπίζουν ντόπιοι και τουρίστες, αφού η Πινακίδα μουτζουρώθηκε με μπογιά και δεν φαίνεται ο προορισμός που είναι η Πάλαιρος. 
     Η Πινακίδα που κατευθύνει τον επισκέπτη προς Πάλαιρο, αντί να είναι  καθαρισμένη, έχει βαφτεί με πολύ μπογιά, σε σημείο που δε φαίνεται ο προορισμός.   Άντε, τώρα, ο τουρίστας που διέρχεται να καταλάβει τι γράφει και που στρίβουμε για Πάλαιρο!!!  
      Ας το δει ποιο θερμά το θέμα ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και ας φροντίσει για την αποκατάσταση της πινακίδας,  γιατί ναι μεν οι ντόπιοι ξέρουν τη Πάλαιρο αλλά οι ταξιδιώτες δεν την ξέρουν!!

Αναλυτικά το PALAIROS NEWS γράφει: 
Η ενοχλητική πινακίδα προς Πάλαιρο
     Εδώ και τρεις μήνες περίπου η πινακίδα που δείχνει την κατεύθυνση προς Πάλαιρο για τους διερχόμενους από Άγιο Νικόλαο προς Βόνιτσα παρουσιάζει αυτή την εικόνα που βλέπετε. Είναι μια "πολυβασανισμένη πινακίδα", όχι η συγκεκριμένη βέβαια, αλλά η πινακίδα στη συγκεκριμένη τοποθεσία, που κατά καιρούς καταστρέφεται.......



       Φαίνεται ότι κάποιον ή κάποιους ενοχλεί και γιαυτό το λόγο ανά διαστήματα πέφτει θύμα καταστροφικής μανίας.
      Επειδή σε λίγο καιρό και όχι μόνο για γιαυτό το λόγο, ξεκινά και η τουριστική περίοδος και η πινακίδα θα διευκολύνει τους οδηγούς, ας κοιτάξουν οι αρμόδιοι την αποκατάστασή της.

http://palairosnews.blogspot.gr/




6 σχόλια:

  1. Πλάκα μας κάνετε με αυτά θα ασχολούνται έχουν ποιό σοβαρά πράγματα.Αφήστε τους ανύπαρκτους στο κόσμο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ.ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΤΕΛΟΣ.ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    Μας έπεισε το αντικειμενικό μπλόγκ

    Τι να πει κανείς ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καποιοι φενετε οτι ζηλευουν την παλαιρο αλλα οταν βλεπεις εναν αντιδημαρχο απο την παλαιρο που κοιτα μονο την καρεκλα του αφου μονο αυτο ηθελε τοσα χρονια να γινει και επιτελους το καταφερε,το μονο που κανει ειναι να βγαζει τα κομλεξικα του απωθημενα σε αυτους που δεν τον ψηφισαν και φυσικα δεν ηταν πασοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΔΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι κρίμα για τον πρόεδρο της Παλαίρου που είναι νέο παιδί δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και με αυτούς.Επρεπε να το είχε μεριμνησει πολύ πριν εκτός και αν δεν τον άφηναν.Θέλω να πιστεύω οτι ηταν το τλεύταιο του λαθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο