Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Σύλληψη στη Συκούλα (Μενίδι) οδηγού ΤΑΞΙ για μεταφορά μεταναστών και λαθραίου καπνού

-Συνελήφθη ένας 52χρονος Έλληνας στη Συκούλα (κοντά στο Μενίδι) Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος μετέφερε με ταξί δύο υπηκόους Αλβανίας, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων
-Επιπρόσθετα, στην κατοχή του βρέθηκε λαθραίος καπνός, βάρους 1 κιλού

     Συνελήφθη, χθες (07-03-2015) το πρωί, στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 52χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα και παράβαση της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.
    Για την ίδια υπόθεση, με τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου και παραμονής στη Χώρα, συνελήφθησαν δύο άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 42 και 23 ετών....



    Αναλυτικότερα, χθες το πρωί στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, ο 52χρονος ημεδαπός, κατελήφθη ως οδηγός Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτου (ταξί), να μεταφέρει δύο παράνομους αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας.
     Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος παρέλαβε τους λαθρομετανάστες από περιοχή των Ιωαννίνων με προορισμό το Αγρίνιο, έναντι χρηματικής αμοιβής.
     Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ταξί, βρέθηκε και κατασχέθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος, ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους (1) κιλού.
     To Δ.Χ.Ε αυτοκίνητο και η ποσότητα λαθραίου καπνού κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας.

http://www.agriniopress.gr/


1 σχόλιο:

  1. ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΛΕΟΟΟΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο