Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Διαρροή λυμάτων από φρεάτιο του βιολογικού στη Βόνιτσα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίλτος Πάτσης 

      Οι κάτοικοι της Βόνιτσας διαμαρτύρονται έντονα για διαρροή λυμάτων από φρεάτιο του βιολογικού και κάνουν λόγο για ανυπόφορη κατάσταση
   Η δυσοσμία στη Βόνιτσα επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα και πολλοί επισημαίνουν πως αν συνεχιστεί η διαρροή των λυμάτων, τίθεται ζήτημα για την προστασία της υγείας των κατοίκων.
      Τα  ακάθαρτα λύματα αναβλύζουν από φρεάτιο στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο και καταλήγουν στις αυλές, στις άκρες του δρόμου και στα χαντάκια.....



   Η συνεχιζόμενη διαρροή  αποτελεί ένα σοβαρό ζήτημα τόσο από περιβαλλοντικής και αισθητικής υποβάθμισης όσο και δημόσιας υγείας, που θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί. 
     Εκτός από την  αφόρητη δυσοσμία που υπάρχει τα βοθρολύματα αυτά περιέχουν  παθογόνους μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια, και ιούς που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τη Δημόσια Υγεία.
      Οι κάτοικοι είναι οργισμένοι για το συγκεκριμένο θέμα, λόγω της σοβαρότητας και ζητάνε από τη δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας να λάβει μέτρα εδώ και τώρα για τη δημόσια υγεία και να καθαριστεί και  να απολυμανθεί η μολυσμένη περιοχή από την μικροβιολογική ρύπανση.





7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ.ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν κάνω λάθος, είναι το καινούργιο δίκτυο, που ήδη παρουσιάζει πολλά τεχνικά προβλήματα. Δεν πάει άλλο Αποστολάκη, αρκετά τους χάρισες. Να έρθει πλέον εισαγγελέας και τεχνικό κλιμάκιο να ελέγξει αν το έργο έγινε όπως προβλέπει η μελέτη (ποιότητα υλικών, διατομές,διαστάσεις, υποδομή έργου, αποκατάσταση δρόμων, κλπ). Η δικαιολογία ότι δεν θα παραλάβεις το έργο , δεν λέει τίποτε, γιατι συμμετέχεις με τη σιωπή σου στη ταλαιπωρία των δημοτών. Να ελεγχθεί το έργο από το υπουργείο, και ποιοι ήταν αυτοί που παρέλαβαν τα τμήματά του. Ποιος ήταν ο εργολάβος και ποια η σχέση του με δημοτικό σύμβουλο. Φτάνει πια με την ανοχή σας να πίνουν οι εξυπνάκηδες στην υγεία των κορόιδων. Δεν πάει άλλο. Πρώτος ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να τα φέρουν όλα στο φως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς,σωστός έτσι είναι τα καλύπτουν όλλα γιατί;

      Διαγραφή
  3. Μια χαρα σκατα εξναι ολοι πολυ φωναζουν για τα ζωα που παρκαρουν ανεξελενκτα στην παραλια και το κανανε πλεον σπιτι τους ολοι βλεπουν κανεις δεν μιλαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο αντιδήμαρχος πάρκαρε τα καυσόξυλα στη πλατεία,να τους καμαρώνουμε.Τα θεωρούν τσιφλίκια τους.

      Διαγραφή
  4. Εσυ που δεν κανεις λαθος και εχεις γνωμη για ολα πρεπει να πληρωνεσαι καλα για να μην σου πεφτει σχολιο κατω,ολα φταιν οι προηγουμενοι.Μου θυμιζεται το συριζα που ειναι ανικανος να κανει κατι και ριχνει τα βαρη στις προηγουμενες κυβερνησεις.κοιτα εκει που κοβεται τις απευθειας αναθεσεις σto σόϊ και ασε τους αλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΑΤΕΧΝΕΙΑ...ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΥΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο