Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Νίκη Βόλου: Χωρίς φιλάθλους θα παίξει απέναντι στον Αίολο Αστακού

Χωρίς φιλάθλους θα αναγκαστεί να παίξει η Νίκη Βόλου απέναντι στον Αίολο Αστακού, εξαιτίας τιμωρίας της έδρας της.
Οι Θεσσαλοί θα υποδεχθούν το συγκρότημα του Νίκου Βουρνά την Κυριακή (22/03, 17.00) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, για την 21η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες κερκίδες, εξαιτίας σχετικής τιμωρίας των γηπεδούχων.....
Όπως ενημερώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με ανακοίνωσή της: «Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί και ο αγώνας Γ.Σ. Νίκη Βόλου -ΑΜΣ Αίολος Αστακού της 22/03/2015, για τη 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος), με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής του Δ.Σ. της ΕΟΚ. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμα άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 Ομαδικές Ύβρεις - 8, Κανονισμών ΕΟΚ)».
Εξάλλου, συγγνώμη για την πρόσφατη ήττα τους από τον Ηρακλή Κοζάνης ζήτησαν, με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες. Η Νίκη Βόλου επέλεξε να χάσει οικειοθελώς τον αγώνα επειδή -κατά τους ισχυρισμούς της- οι φιλοξενούμενοι έκαναν γνωστό ότι θα κατέθεταν ένσταση σε περίπτωση δικής τους ήττας. Αιτία δεν ήταν άλλη από την απουσία γιατρού. Οι Θεσσαλοί ισχυρίζονται πως υπήρχε κανονικά γιατρός στο κλειστό και παρουσιάστηκε στη γραμματεία, αλλά οι διαιτητές δεν έκαναν δέκτη την παρουσία του επειδή δεν είχε μαζί του την ιατρική ταυτότητά του.
Η ανακοίνωση: «Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Νίκη Βόλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και παράλληλα να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τον υπέροχο κόσμο που βρέθηκε την Κυριακή (15/03) στο πλευρό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας».

onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο