Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Διέρρηξαν την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Παλαιομάνινας. Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στην Αιτωλία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, που είχαν συμβεί το τελευταίο τρίμηνο, στο Μεσολόγγι, στο Ευηνοχώρι και στον Αστακό, αντίστοιχα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 19 και 18 ετών, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και τεχνικές μεθόδους,  με συνδρομή των αστυνομικών του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, εξιχνίασαν τέσσερις συνολικά κλοπές (δύο στο Μεσολόγγι, μία στο Ευηνοχώρι και μία στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στη Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας)....
Πιο συγκεκριμένα :
•       Την 24-12-2014, ο 18χρονος αφαίρεσε από οικία 82χρονης ημεδαπής στο Μεσολόγγι, κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ.
•       Την 30-1-2015 ο ίδιος δράστης, αφαίρεσε από οικία 68χρονης ημεδαπής, στο Μεσολόγγι,  κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.
•       Την 14-2-2015 ο 19χρονος αφαίρεσε από οικία 74χρονης, στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.220 ευρώ.
•       Την 3-3-2015 ο 19χρονος με άγνωστο συνεργό του μετέβησαν στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από 61χρονη το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι, από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών προέκυψε ότι, έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για εμπλοκή τους σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

agriniotimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο