Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τα έργα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας στο επίκεντρο συνάντησης

        Τα έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς και αυτά που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή του Ακτίου και της Βόνιτσας τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με τον Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη.
     Μεταξύ άλλων, υπήρξε ενημέρωση για την πορεία των τρέχοντων έργων που συνεχίζονται τόσο μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και του ΕΣΠΑ, όσο και αυτών που συζητούνται προς ένταξη στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο (Σ.Ε.Σ.) 2014-2020 και αφορούν κυρίως υποδομές, δρόμους και σχολεία στην περιοχή......


  
        «Στόχος μας είναι να συνεχίζονται απρόσκοπτα και δίχως καθυστερήσεις τα έργα και να ξεπερνάμε γρήγορα τα προβλήματα που παρουσιάζονται ώστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα να παραδίδονται ολοκληρωμένα και λειτουργικά στους πολίτες. Η συνεργασία μας με τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας είναι συνεχής ώστε μόλις ανοίξει και η νέα Προγραμματική Περίοδος να καταφέρουμε άμεσα να εντάξουμε τα σημαντικότερα έργα για την Δυτική Ελλάδα» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.
        Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός του Απ. Κατσιφάρα και του Γ. Αποστολάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Νίκος Υφαντής, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Π.Δ.Ε. Δημήτρης Καραβίδας, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Λυκούργος Σταματελάτος και ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Π.Δ.Ε. Βαγγέλης Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο