Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Στο Νοσοκομείο Λευκάδας περιόδευσε ο Νίκος Μωραίτης

       Στο νοσοκομείο Λευκάδας περιόδευσε την Δευτέρα 16 Μάρτη το μεσημέρι, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, επικεφαλής κλιμακίου της ΤΟ Λευκάδας του ΚΚΕ.
      Oι εργαζόμενοι κλήθηκαν να στηρίξουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν από το σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου και τα άλλα σωματεία που συμμετείχαν στην πρόσφατη πλατιά σύσκεψη για την Υγεία.....


  
    Να πάρετε μέρος και να το παλέψετε μαζί με το λευκαδίτικο λαό, παρότρυνε ο βουλευτής του ΚΚΕ, που κάλεσε επίσης τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα, γιατί μπορεί να άλλαξε η κυβέρνηση αλλά τα προβλήματα είναι εδώ και πιο οξυμένα μάλιστα, αφού γίνονται προσπάθειες με πασαλείμματα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, να λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία. 
      Η αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας Βασιλικής και το επαπειλούμενο κλείσιμό του, ώστε να ενισχυθεί με γιατρούς και να δουλέψει όπως - όπως η παθολογική κλινική του νοσοκομείου, εφαρμόζεται και αλλού, δεν είναι ιδιομορφία του νησιού της Λευκάδας, τόνισε ο βουλευτής και πρόσθεσε ότι τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας είναι τεράστια, αφού με την υποβάθμιση επιχειρείται συνειδητά η διάλυση του δημόσιου συστήματος Υγείας και η παράδοσή του σε επιχειρηματικά συμφέροντα.
       Ο βουλευτής του ΚΚΕ δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στη Βουλή με Επερώτηση.



1 σχόλιο:

  1. Οσο ήταν κυβέρνηση ΝΔ η ΠΑΣΟΚ μουγγα το ΚΚΕ του Μωραητη τώρα θυμήθηκε να κάνει αντιπολίτευση;Δεν κοιταη τα δικά του που δε θελη να το ακούη κάνης.ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο