Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η Πυρκαγιά στην Αβώρανη έφερε την αλληλεγγύη. Μπροστάρης η δημοτική αρχή Αγρινίου

 Πρωτοβουλία Ανθρωπιάς

Το βράδυ της Δευτέρας, στην Νέα Αβώρανη του δήμου Αγρινίου, ξέσπασε φωτιά σε μονοκατοικία της οποίας το δωμάτιο, όπου ήταν η σόμπα και ξεκίνησε η φωτιά, υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές, ενώ ζημιές μικρότερης κλίμακας υπέστησαν και τα άλλα δωμάτια του  σπιτιού.
Μετά από το τραγικό αυτό συμβάν, δεδομένου ότι η οικογένεια είναι οικονομικά σε δυσχερή θέση και μονογονονεική, μετά τον θάνατο του πατέρα, και η κοπέλα της οικογένειας είναι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα δύο αγόρια είναι άνεργα, ο δήμος Αγρινίου έχει αναλάβει να συνεισφέρει ενεργά στην αποκατάσταση των ζημιών του σπιτιού της οικογένειας......

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Νέας Αβώρανης κ Κών/νου Μαραβέλης και του Δημοτικού Συμβούλου Αγρινίου κ Σπύρου Αδάμη, ενημερώθηκε για την επικρατούσα κατάσταση ο δήμαρχος Αγρινίου κ Γιώργος Παπαναστασίου, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι ο δήμος Αγρινίου θα προσφέρει την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια με κάθε τρόπο. Στην κατεύθυνση αυτή και αφού ο δήμαρχος ενημέρωσε τους αντιδημάρχους κ Κων/νο Καλαντζή και Ανδρέα Καλαμπαλίκη, οι δύο άνδρες επισκέφτηκαν την οικογένεια και δρομολόγησαν την έμπρακτη βοήθεια προς την οικογένεια.
Παράλληλα, ο κ Μαραβέλης και ο κ Αδάμης απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα, τόσο στους συγχωριανού τους, όσο και σε όλους τους ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας, να συνεισφέρουν είτε οικονομικά είτε με χρώματα είτε με άλλα υλικά για την αποκατάσταση επικοινωνώντας στο τηλέφωνο του κ Μαραβέλη 6972 215 463.
Κων/νος Χονδρός

sinidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο