Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Γεμάτος λακκούβες είναι ο παραλιακός δρόμος στον Αστακό



Οι λακκούβες καλωσορίζουν τους επισκέπτες στην είσοδο του Αστακού!

ΦΩΤΟ: xiromeronews

       Οι Δήμαρχοι αλλάζουν αλλά οι λακκούβες μένουν! Οι λακκούβες και το «βομβαρδισμένο» οδόστρωμα καλωσορίζουν τους επισκέπτες στον Αστακό, αφού ακριβώς στην είσοδο της πόλης, στο δρόμο με αυξημένη κυκλοφορία, πολλές παγίδες περιμένουν τους οδηγούς. 
      Είναι εντελώς απαράδεκτη η εικόνα, στο δρόμο που στην ουσία είναι ο καθρέπτης της πόλης, να κινδυνεύουν άμεσα όλα τα οχήματα και τα δίκυκλα που θα κάνουν το λάθος και θα πέσουν στη λακκούβα.....


  
     Μάλιστα λόγω και των έντονων βροχοπτώσεων, η άσφαλτος έχει φύγει και έχουν ανοίξει τρύπες και επειδή η βροχή καλύπτει τις λακκούβες με νερό, είναι αθέατες - ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες- και πολύ επικίνδυνες.
       Παρόμοιες παγίδες υπάρχουν πολλές σε αρκετούς δρόμους γύρω από τον Αστακό και είναι καιρός ο Δήμος Ξηρομέρου να ξεκινήσει την επισκευή τους, πριν αρχίσουν να συμβαίνουν ατυχήματα.












9 σχόλια:

  1. Αισχος....εισοδο πολης τα χωριουδακια εχουν καλυτερους δρομους...περιμενουμε να δουμε τα εργα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.41πμ,ΠΟΥ ΚΟΡΟΔΕΥΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ,[ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ] ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΩ ΤΡΑΚΤΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΛΙΜΝΗ!!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρκεί που έγινε το καρναβάλι!!!! Μεσα στη βροχή δεν χορεύατε εσεις οι Αστακιώτες τρελά ευτυχισμένοι που και φέτος έγινε το καρναβάλι; Ε.. φάτε τη βροχή και τις λακούβες τώρα! Αρκεί που εγινε το καρναβάλι! Σπάστε τα αυτοκίνητά σας τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω και κοτερο παμε μια βολτα!!! θα τα φταξει ολα ο ρετακιας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοείται οτι θα τα φτιάξει
    Δεν πρόλαβε ακομη ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΚΟΥΒΑ!
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ.......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΙΜΕ 1.05ΜΜ ΟΙ ΚΟΛΙΤΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ Οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ . ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΥΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΗΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΙΤΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΙΣΧΗΡΙΖΩΝΑΙ.. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΙΤΟΛΟΓΟΥΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. h arxh kapote desfimoyse ton samara gia lakoybes kai alla tora ti ginete

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο