Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Έχασε με… ψηλά το κεφάλι, ο Αίολος Αστακού απ’ την Λάρισα με 73-82




   -Τα έδωσε όλα ο Αίολος Αστακού όμως η εξαιρετική Λάρισα τον υποχρέωσε σε ήττα μέσα στο κατάμεστο ΔΑΚ Βόνιτσας με 73-64
   -Είμαστε περήφανοι για τον Αίολο που σήκωσε το μπάσκετ του τόπου μας και μας κρατάει πολύ ψηλά..
  -Ψηλά το κεφάλι, δεν χάθηκε τίποτα. Πάντα σε τροχιά ανόδου για την Β΄ Εθνική ο Αίολος, παρά την ήττα..
   -Συγκινητικοί οι φίλαθλοι του Αστακού, γέμισαν το γήπεδο και έστειλαν ένα μήνυμα να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την ανοδική πορεία ο Αίολος..

      Στο ματς που σε μεγάλο βαθμό θα έβγαζε τον πρωταθλητή στον όμιλο η ΑΕΛ κέρδισε και πάλι τον Αίολο Αστακού με 73-82. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοπορία στο σκορ καθόλη την διάρκεια του αγώνα.               Έπαιξαν σκληρά στην άμυνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο δεκάλεπτο με 15-19 και στο ημίχρονο επτά πόντους 34-41......



    Η αντεπίθεση στο δευτερο ημίχρονο που περίμεναν πολλοί δεν ήρθε ποτέ. Και αυτό γιατί η ΑΕΛ με πολυφωνία στην επίθεση ανέβασε την διαφορά στους δώδεκα με την συμπλήρωση τριάντα λεπτών παιχνιδιού 54-66 και στα τελευταία δέκα του αγώνα απλά συντήρησαν την υπέρ τους πρωτοπορία για να τελειώσει ο αγώνας με 73-82. 
     Απο τους νικητές καταπληκτικός ο Μιχάλης Πολίτης με 22 πόντους και πέντε τρίποντα ενω ο Τσούτσος είχε 17 και ο Σαριμπαλίδης 15. 
     Απο τον Αίολο ο Θωνιάτης σημείωσε 24 πόντους και ο Κακλαμάνος 16 ενώ ο Πανάρας πρόσθεσε 12. 

Δεκάλεπτα: Α: 15-19 Β:34-41 Γ:54-66 Δ: 73-82
Διαιτητές:  Θεοδωρόπουλος-Ζακεστίδης

Αίολος Αστακού (Βουρνάς): Καραγιώργος 2, Πανάρας 12, Σταμόπουλος, Ψάλτου 4, Θωνιάτης 24, Κακλαμάνος 16 (2), Πάππος 2, Χουλιάρας 2, Λυμπάρης 11.

ΑΕΛ (Παπαδόπουλος): Βλαχούλης 8, Κουρής, Σαριμπαλίδης 15 (3), Τσιλούλης 1, Τσούτσος 17 (2), Μηλιώνης 1, Κονδυλόπουλος, Σταυρόπουλος 2, Μπλιάτσας, Πολίτης 22 (5), Ψάλτου 12, Κόκκας 4.

Μιχάλης Σταμουλάκης
http://www.basket247.gr/

ΦΩΤΟ: Ανδρέας Κουτσοθανάσης
Από: http://dragamesto.blogspot.gr/





12 σχόλια:

  1. Καλος ο Αιολος και μπραβο στον Κ'Πανταζη αλλα στο χωριο μας υπαρχει και αλλη ομαδα ο Ηρακλης Αστακου αλλα δυστυχως η τσεπη σας εχει καβουρια με δαγκανες οι παιχτες και το Δ.Σ παλευουν με ολη την αξιοπρεπεια και με την βοηθεια του κοσμου.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ. ΠΕΡΥΣΙΕΔΩΣΕΣ 35000ε ΓΙΑ ΤΟ Γ ΤΟΠΙΚΟ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περυσι καποιοι πηγαν να διαλυσουν τον ηρακλη και εσυ συνεχιζεισ να τουσ επιβραβευεις.οι ομαδες με ιστορια ομως δεν πεθαινουν ευκολα οσο και αν τα ατομα αυτα το μονο που βλεπουν ειναι ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΛ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους ακριβοπληρωμενους παιχτες τωρα τους χρειαστηκες αλλα....δεν φταιει μονο ο προπονητης!Το καλυτερη ομαδα και πιο οργανωμενη φανηκε στην προθερμανση που ειχε γυμναστη που το γνωριζε το αντικειμενο....ειχε συνοχη και παθος!!!!Κριμα που χασαμε ευτυχως θα ανεβουμε και θα μας περασει!!!!Θελει προσοχη απο εδω και περα γιατι η συνεχεια εχει παγιδες!Το να εχεις επιλογες και ετοιμοπολεμους παιχτες στον παγκο φαινεται εντονα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΜΜΟΣ ΕΙΧΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ.....ΚΡΙΜΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι μεγαλο κριμα ομως γι αυτο τον ανθρωπο πανω απο ολα Πανταζη Αποστολη που εχει δωσει τα παντα σε αυτη την ομαδα και αντι να χαρει προχτες με την τοση ταλαιπωρεια που τραβηξε δεν χαρηκε.Αποστολη ηρθε η ωρα να παρεις μετρα και να φτιαξεις κατι διαφορετικο για του χρονου γιατι ειναι αδικο να χαλας μια περιουσια και ορισμενοι να μην το σεβονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγαλε κοουτσαρα και βοηθε επρεπε να εχετε 10 ετοιμοπολεμους παιχτες και να κανεις αλλαγες και οταν τα πρωτα πιστολια σου δεν τραβανε μπορει να σου βγουνε τα δευτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι δουλεια εχει το αμμοσ και ο πουρναρας στην συζητηση?ελεος πια,ειστε ολοι για κλαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οντως συγγενεις γυναικοπαιδα και κολλητοι να δουν τον αγωνα που δεν ηξεραν τι χρωμα εχει η μπαλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Re palikarakia afiste ton aiolo isixo ante xeroles ta xerete olla xarite me afto poy kai exoyme apolafsteto ante sas ftei o apistolis e antaxi lathi ginonte kai stis kaliteres omades ok ante afisteton na kani ti doyliatoy ante mizeri

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο