Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Στην Αμφιλοχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας 2015 νέων – Νεανίδων

Ανακοινώθηκε η συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Νέων – Νεανίδων από το Δήμο Αμφιλοχίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.).
Το Πρωτάθλημα θα διαξευχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο της Αμφιλοχίας από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου ενώ οι αθλητικές αποστολές θα καταφθάσουν στην πόλη μια μέρα νωρίτερα....

Η διεξαγωγή του σε μια πόλη με ακμαία παρουσία σε Πυγμαχικούς αγώνες λόγω του Π.Σ.Α. – προπονητή Π. Ντουμάζιου προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία γνωριμίας με το άθλημα της πυγμαχίας. Πέραν όμως του αθλητικού σκέλους η φιλοξενία του Πρωταθλήματος με την παρουσία 200 αθλητών – συνοδών – προπονητών και λοιπών παραγόντων δίνει την δυνατότητα για ανταποδοτικά οφέλη στην τοπική αγορά, σε μια συγκυρία κατά την οποία η πόλη μας έχει ανάγκη από εμβόλιμα γεγονότα που θα την διαφημίσουν ως Τουριστικό προορισμό και θα την ενισχύσουν Οικονομικά. Οφείλουμε να δείξουμε το φιλόξενο πρόσωπο της πόλης είτε ως φορείς, είτε ως επαγγελματίες ακόμα και ως απλοί πολίτες, θέτοντας τις βάσεις να καταστεί η Αμφιλοχία πόλος έλξης τέτοιων γεγονότων.


e-maistros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο