Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: prevezaposto.gr: Καλεί τους Πρεβεζάνους να μην χρησιμοποιούν τα ΤΑΧΙ της Βόνιτσας!

      Ένας Βονιτσάνος μας γράφει: «Με έκπληξη και πραγματική λύπη διαβάσαμε σήμερα το πρωί στο Πρεβεζάνικο site: prevezaposto.gr, την ανήκουστη επίθεση σε βάρος των ΤΑΧΙ της Βόνιτσας με την απεχθή παρότρυνση: «Καλά θα κάνουν οι Πρεβεζάνοι να μην χρησιμοποιούν τα ΤΑΧΙ της Βόνιτσας για τις μετακινήσεις τους». 
       Εκφράζουμε την οργή και την κάθετη αντίθεσή μας για αυτή την παρότρυνση που καλλιεργεί αντιπαλότητα και στείρο τοπικισμό ενάντια στους έντιμους οικογενειάρχες ταξιτζήδες της Βόνιτσας,  οι οποίοι παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση τους και απαιτούν στοιχειώδη σεβασμό στο μόχθο τους. 
     Να τονίσουμε ότι τις δυο γειτονικές πόλεις τους συνδέει μακρόχρονη φιλία καθώς οι δεσμοί των κατοίκων  έχουν μεγάλη ιστορία και καμιά σκιά και κανένας στενόμυαλος τοπικισμός δεν μπορεί  να τους καταλύσει…»

Διαβάστε το και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:
     Πρεβεζάνοι επιβάτες σε ΤΑΧΙ της Βόνιτσας έμειναν «αμανάτι» στον δρόμο, αφού ο οδηγός συνελήφθη για «κλοπή μεταφορικού έργου»

      Έχουμε επισημάνει κι άλλη φορά τους κινδύνους που διατρέχουν οι επιβάτες από την Πρέβεζα που κινούνται με ΤΑΧΙ της Βόνιτσας στην Αθήνα και επιστρέφουν επίσης με τον ίδιο τρόπο.
    Έχει συμβεί και άλλη φορά να συλληφθούν οδηγοί των ΤΑΧΙ της Βόνιτσας και θεωρήθηκε προειδοποίηση, αλλά η προχθεσινή σύλληψη ενός 44χρονου ΤΑΧΙτζή από την Βόνιτσα στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στην παρανομία αυτή.
     Οι 4 επιβάτες, τρεις Πρεβεζάνοι και ένας Βονιτσάνος δήλωσαν ευθέως στους αστυνομικούς κατά τον έλεγχο που έγινε, ότι είχαν επιβιβαστεί από διαφορετικές διευθύνσεις της Αττικής με προορισμό την Βόνιτσα και την Πρέβεζα.
     Το ΤΑΧΙ ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Αγρινίου και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενος με το αδίκημα της κλοπής μεταφορικού έργου. Οι επιβάτες έμειναν στον δρόμο με τα μπαγκάζια τους, αναζητώντας τρόπο να φθάσουν στον προορισμό τους και αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν λεωφορείο.
      Μετά από τις καταγγελίες που έχουν κάνει τα ΚΤΕΛ, οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν και καλά θα κάνουν οι Πρεβεζάνοι να μην χρησιμοποιούν τα ΤΑΧΙ της Βόνιτσας για τις μετακινήσεις τους, γιατί θα θεωρηθούν συνεργοί στο αδίκημα και πέρα από την ταλαιπωρία του να μείνουν στον δρόμο, θα υποστούν και τις νόμιμες συνέπειες.........



     Εξάλλου το ΚΤΕΛ Πρέβεζας έχει αυξήσει τα δρομολόγιά του προς Αθήνα, ιδιαίτερα μέσω Ακτίου και μπορούν άνετα να πηγαίνουν στην Αθήνα ή να επιστρέφουν  οι Πρεβεζάνοι ταξιδιώτες.
      Βέβαια τα ΤΑΧΙ της Βόνιτσας έχουν το πλεονέκτημα να σε αφήνουν ή να σε παραλαμβάνουν από την διεύθυνση που θέλει ο καθένας και όχι από το ΚΤΕΛ και γι΄αυτό προτιμώνται.
Είναι όμως μια επιλογή που έχει καταστεί επικίνδυνη.

http://prevezaposto.gr/

3 σχόλια:

  1. Προς τα μπλογκς : σταματηστε τα εκφοβιστικα αρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια μην ασχολεισθε με τα ταχι βονιτσας που κανουν την δουλεια τους, εμενα προσωπικα με καλυπτουν.... και εξυπητετουμε αψογα.ολα αυτα τα κανη το κτελ εαν το θελουμε θα το χρησιμοποιησουμε .Ειναι ντροπη να ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ με επαγγελματιες που κανουν λειτουργικο εργο,και μην δημιουργειτε κοντρα μεταξυ Πρεβεζας κ Βονιτσας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το προβλημα δεν το δημιουργει το κτελ αλλα το αντιθετο μαλλον οι ταξιτζηδες που ο ενας κλεβει τους πελατες του αλλου το κτελ δεν εχει αναγκη αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο