Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου

Συνάντηση εργασίας μεταξύ των Δημάρχων Ι.Π. Μεσολογγίου Ν. Καραπάνου, Ξηρομέρου Ε. Γαλούνη, του Γ.Γ. του Δήμου Ν. Σολδάτου καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων, πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι,  με σκοπό την συζήτηση των διαδικασιών παράδοσης – παραλαβής στοιχείων του νομαρχιακού Λιμενικού Ταμείου, στα νεοσύστατα Λιμενικά Ταμεία των δύο Δήμων....

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε «σε κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την μετάβαση των αρμοδιοτήτων αλλά και των προβλημάτων που μέχρι σήμερα αντιμετώπιζε ο κεντρικός νομαρχιακός φορέας, ενώ παράλληλα την σύσκεψη απασχόλησαν ζητήματα που αφορούν την οργάνωση και διοικητική προετοιμασία.
Όπως είπε ο Ν. Καραπάνος, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου είναι έγκαιρα προετοιμασμένος και έτοιμος να λειτουργήσει το νέο φορέα, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως η ίδρυσή του αποτελεί για την περιοχή μεγάλη αναπτυξιακή δυνατότητα.
Να σημειωθεί πως μετά την ολοκλήρωση σύνταξης Πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής και την αποστολή του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για έγκριση, απομένει η υπογραφή της διαπιστωτικής πράξης έναρξης και λειτουργίας των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων.
agriniopress 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο